Gepersonaliseerde chocolade relatiegeschenken

Op zoek naar een origineel chocoladegeschenk om personeel of relatie mee te verrassen? Break me chocolade is een populair en uniek geschenk. Bedrijfslogo, foto's, tekst; zeg het maar! Voor elke gelegenheid een passend cadeau gemaakt van chocolade!
Heb je interesse? Ontvang binnen 48 uur een offerte met voorstel op maat!

Vraag offerte aan

Chocolade cadeau met kaart, foto en tekst

De Break Me is een gepersonaliseerd chocolade cadeau, passend voor iedere gelegenheid. De reep kan naar eigen wens samengesteld worden. Er zijn ontelbare mogelijkheden als het gaat om smaken en toppings combinaties.

Wat dit chocolade geschenk zo origineel maakt is dat er in iedere Break Me reep een door jou gepersonaliseerde kaart met foto('s) en persoonlijke boodschap verborgen zit! Leuk om je werknemers, klanten en/of leveranciers op originele wijze mee te verrassen.Deze bedrijven gingen je voor:


Luxe gepersonaliseerde chocolade

Wij bieden luxe gepersonaliseerde chocolade cadeaus gevuld met liefde en passie.
Je hebt de keuze uit de Break Me Original en de Break Me Mini. De Original reep is 14x19 cm groot, de persoonlijke dubbelzijdige bedrukte kaart die erin zit is 10x15 cm groot. Deze kaart kan je geheel naar eigen wens samenstellen: kies je ontwerp, foto('s) en teksten uit.
De Mini reep is 8,5x11 cm groot, de enkelzijdig bedrukte persoonlijke kaart die erin zit is 5x8,5 cm groot. Bij deze kaart heb je ook personalisatie mogelijkheden, zo kun je jouw boodschap overbrengen met je eigen foto en tekst.

Zakelijk chocolade cadeau bestellen

Iedereen wordt blij van een chocolade relatiegeschenk! Je zal versteld staan ​​van de mogelijkheden en reacties. Wij vertalen jouw boodschap graag in onze unieke chocolade met persoonlijke kaart. Ook het bezorgen van jouw chocolade cadeaus kan je aan ons overlaten. Met het oog op de mogelijkheden qua voorraad en verzending zijn wij flexibel en snel!

Zeg bedankt met chocolade

Wil je jouw collega's of relaties een unieke boodschap meegeven? Een bijzondere mijlpaal vieren? Je dankbaarheid tonen en een medewerker in het zonnetje zetten? Of gewoon, zomaar? Chocolade relatiegeschenken met smaak, stijl en een unieke uitstraling. Met de ambachtelijke Belgische Callebaut chocolade van My Break Me kan je de plank niet misslaan.
Heb je interesse? Ontvang binnen 48 uur een offerte met voorstel op maat!

Vraag offerte aan

Offerte aanvragen

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Hoe wil je dat je bestelling verzonden wordt?

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Dutch Dutch

Door verder te gaan, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.