Заява про конфіденційність

Merteli's Atelier, розташований за адресою Veststraat 58 3311SV Dordrecht, відповідає за обробку персональних даних, як показано в цій заяві про конфіденційність.

Контактні дані:
www.mybreakme.com
Veststraat 58 3311SV Dordrecht
+ 31614470324

Мерве Сенер - офіцер із захисту даних Ательє Мерве, до якого можна звернутися за допомогою

Особисті дані, які ми обробляємо
Merve's Atelier обробляє ваші особисті дані, оскільки ви користуєтесь нашими послугами та / або тому, що ви самі надаєте ці дані.

Нижче ви знайдете огляд персональних даних, які ми обробляємо:
- Ім'я та прізвище

- Стать

- реквізити адреси

- Номер телефону

- Адреса електронної пошти

- Дані про місцезнаходження

- Інформація про вашу діяльність на нашому веб-сайті

- Інтернет-браузер та тип пристрою

- номер банківського рахунку

Спеціальні та / або чутливі особисті дані, які ми обробляємо
Наш веб-сайт та / або служба не збирається збирати дані про відвідувачів веб-сайту молодших 16 років. Якщо вони не мають дозволу батьків або опікуна. Проте ми не можемо перевірити, чи відвідувач є старшим за 16. Тому ми рекомендуємо батькам брати участь у онлайн-діяльності своїх дітей, щоб запобігти збору даних про дітей без згоди батьків. Якщо ви переконані, що ми зібрали особисту інформацію про неповнолітнього без цього дозволу, зв'яжіться з нами через , ми видалимо цю інформацію.

З якою метою і на якій основі ми обробляємо особисті дані

Merve's Atelier обробляє ваші особисті дані для наступних цілей:
- Обробка вашого платежу

- Надіслати нашу розсилку та / або рекламну брошуру

- Можливість зателефонувати або надіслати електронною поштою вам, якщо це необхідно, щоб мати можливість виконувати наші послуги

- Повідомляємо вас про зміни в наших послугах та продуктах

- пропонуємо вам можливість створити рахунок

- Доставити вам товари та послуги

- Atelier Merve аналізує вашу поведінку на веб-сайті з метою вдосконалення веб-сайту та адаптації асортименту товарів та послуг до ваших уподобань.

Автоматизоване прийняття рішень
Ательє Мерве приймає [так / ні] рішення, засновані на автоматизованій обробці з питань, які можуть мати (значні) наслідки для людей.

Це рішення, які приймаються за допомогою комп’ютерних програм або систем, без людини (наприклад, працівник Atelier Merve). Ательє Merve's використовує наступні комп'ютерні програми або системи: [у доповнення до назви системи, чому вона використовується, що лежить в основі логіки, важливості та очікуваних наслідків для відповідної людини]

Як довго ми зберігаємо персональні дані
Merteli's Atelier не зберігає ваші особисті дані довше, ніж це суворо необхідно для досягнення цілей, для яких збираються ваші дані. Ми використовуємо наступні періоди зберігання для таких (категорій) персональних даних: (Категорія) персональних даних> Період збереження> Персоналізація причини>

Період збереження> Адреса причини> Термін зберігання> Причина Enzovoort> Період зберігання> Причина

Обмін особистими даними з третіми особами
Merteli's Atelier не продає вашу інформацію третім особам і надасть її лише у тому випадку, якщо це необхідно для реалізації нашої з вами угоди або для виконання юридичного зобов’язання. Ми укладаємо договір на обробку з компаніями, які обробляють ваші дані від нашого імені, щоб забезпечити однаковий рівень безпеки та конфіденційності ваших даних. Ательє Мерве залишається відповідальним за ці процеси.

Cookies, або подібні методи, які ми використовуємо
Merteli's Atelier використовує функціональні, аналітичні та відстежуючі файли cookie. Файл cookie - це невеликий текстовий файл, який зберігається у веб-переглядачі комп'ютера, планшета чи смартфона під час першого відвідування цього веб-сайту. Merteli's Atelier використовує файли cookie з чисто технічною функціональністю. Вони гарантують, що веб-сайт працює належним чином, і, наприклад, запам'ятовуються бажані налаштування. Ці файли cookie також використовуються для того, щоб веб-сайт працював належним чином та оптимізував його. Крім того, ми розміщуємо файли cookie, які відстежують вашу поведінку при серфінгу, щоб ми могли пропонувати індивідуальний вміст та рекламу. Під час вашого першого відвідування нашого веб-сайту ми вже повідомили вам про ці файли cookie та попросили вашого дозволу розмістити їх. Ви можете відмовитись від cookie, встановивши веб-переглядач, щоб він більше не зберігав файли cookie. Крім того, ви також можете видалити всю інформацію, яка раніше була збережена через налаштування вашого браузера. Дивіться пояснення:

https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Перегляд, зміна або видалення даних
Ви маєте право переглядати, виправляти чи видаляти свої персональні дані. Ви можете зробити це самостійно, використовуючи особисті налаштування свого акаунта.

Крім того, ви маєте право відкликати свою згоду на обробку даних або заперечувати проти обробки ваших персональних даних нашою компанією, і ви маєте право на передачу даних. Це означає, що ви можете надіслати нам запит про надіслати особисті дані, які ми зберігаємо про вас, у комп’ютерному файлі до вас або іншої згаданої вами організації. Якщо ви хочете використати своє право на заперечення та / або право на передачу даних або у вас є інші питання / коментарі щодо обробки даних, надішліть вказаний запит на . Щоб переконатися, що запит на перевірку був зроблений вами, ми просимо надіслати копію свого підтвердження особи, яка відповідає цьому запиту. Зробіть у цій копії фото паспорта, MRZ (машиночитаемая зона, смужка з номерами в нижній частині паспорта), номер паспорта та номер служби громадянина (BSN) чорного кольору. Це для захисту вашої конфіденційності. Ательє Merve відповість на ваш запит якомога швидше, але в будь-якому випадку протягом чотирьох тижнів. Ательє Merve також хоче зазначити, що у вас є можливість подати скаргу до національного органу захисту даних, Нідерландського управління захисту даних. Це можливо за наступним посиланням:

https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Як ми захищаємо персональні дані
Merteli's Atelier серйозно ставиться до захисту ваших даних і вживає відповідних заходів для запобігання зловживань, втрат, несанкціонованого доступу та небажаних

розкриття та несанкціоновані зміни. Якщо ви вважаєте, що ваші дані не захищені належним чином або є вказівки на них

зловживань, зв'яжіться з нашою службою підтримки клієнтів або через