Gizlilik beyanı

Veststraat 58 3311SV Dordrecht'te bulunan Merve Atölyesi, bu gizlilik bildiriminde belirtilen kişisel verilerin işlenmesinden sorumludur.

İletişim bilgileri:
www.mybreakme.com
Veststraat 58 3311SV Dordrecht
+ 31614470324

Merve Atölyesi Veri Koruma Görevlisi Merve Şener'e ulaşılabilir.

İşlediğimiz kişisel veriler
Merve'nin Atölyesi, kişisel verilerinizi, hizmetlerimizi kullandığınız ve / veya bu verileri bize verdiğiniz için işlediğiniz için işler.

Aşağıda, işlediğimiz kişisel verilere genel bir bakış bulacaksınız:
- Adınız ve soyadınız

- Cinsiyet

- Adres bilgileri

- Telefon numarası

- E-posta adresi

- Konum verileri

- Web sitemizdeki faaliyetleriniz hakkında bilgiler

- İnternet tarayıcısı ve cihaz tipi

- Banka hesap numarası

İşlediğimiz özel ve / veya hassas kişisel veriler
Web sitemiz ve / veya hizmetimiz, 16 yıldan daha genç web sitesi ziyaretçileri hakkında veri toplamayı amaçlamamaktadır. Ebeveynlerinden veya vasisinden izin almadıkça. Ancak, bir ziyaretçinin 16'ten daha eski olup olmadığını kontrol edemiyoruz. Bu nedenle, ebeveynlerin rıza göstermeden toplanmaları konusunda çocuklarının çevrimiçi etkinliklerine katılmalarını tavsiye ediyoruz. Bu izin olmadan bir küçük hakkında kişisel bilgi topladığımızdan eminseniz, lütfen , bu bilgiyi kaldıracağız.

Kişisel verileri ne amaçla ve hangi temelde işleriz

Merve's Atelier kişisel verilerinizi aşağıdaki amaçlarla işler:
- Ödemenizi işleme

- Bültenimizi ve / veya reklam broşürümüzü göndermek

- Hizmetlerimizi gerçekleştirebilmek için gerekirse sizi arayabilir veya e-posta ile gönderebilmek

- Hizmetlerimizdeki ve ürünlerimizdeki değişiklikler hakkında sizi bilgilendirin

- Size bir hesap oluşturma seçeneğini sunun

- Size mal ve hizmet sunmak

- Merve'nin Atölyesi, web sitesini iyileştirmek ve ürün ve hizmet yelpazesini tercihlerinize göre ayarlamak için web sitesindeki davranışınızı analiz eder.

Otomatik karar verme
Merve'nin Atölyesi, bireyler için (önemli) sonuçları olabilecek konularda otomatik işleme dayalı [evet / hayır] kararlar alır.

Bunlar insan programları olmadan (örneğin, Merve Atölyesi çalışanı) bilgisayar programları veya sistemleri tarafından verilen kararlardır. Merve's Atelier aşağıdaki bilgisayar programlarını veya sistemlerini kullanır: [sistemin adı, neden kullanıldığı, mantığının, önemini ve ilgili kişi için beklenen sonuçlarını]

Kişisel verileri ne kadar süre saklarız
Merve'nin Atölyesi, kişisel verilerinizi, verilerinizin toplanma amaçlarına ulaşmak için kesinlikle gerekenden daha uzun süre saklamamaktadır. Aşağıdaki kişisel saklama süresi (kategori) için kişisel veri kullanırız: (Kategori) kişisel veri> Saklama süresi> Kişisel Nedeni>

Tutma süresi> Sebep Adres> Tutma süresi> Sebep Enzovoort> Tutma süresi> Sebep

Kişisel bilgilerin üçüncü şahıslarla paylaşılması
Merve’nin Atölyesi bilgilerinizi üçüncü şahıslara satmaz ve yalnızca sizinle sözleşmemizin uygulanması ya da yasal bir zorunluluğa uyulması için gerekli olması durumunda sağlayacaktır. Verilerinizin aynı düzeyde güvenlik ve gizliliğini sağlamak için verilerinizi bizim adımıza işleyen şirketler ile bir işleme anlaşması imzalarız. Bu süreçlerden Merve Atölyesi sorumludur.

Kullandığımız çerezler veya benzer teknikler
Merve's Atelier, fonksiyonel, analitik ve izleme çerezleri kullanır. Çerez, bu web sitesini ilk ziyaret ettiğinizde bilgisayarınızın, tabletinizin veya akıllı telefonunuzun tarayıcısında saklanan küçük bir metin dosyasıdır. Merve'nin Atelier'i tamamen teknik işlevselliğe sahip çerezler kullanıyor. Bunlar web sitesinin düzgün çalışmasını ve örneğin tercih ettiğiniz ayarların hatırlanmasını sağlar. Bu çerezler ayrıca web sitesinin düzgün çalışmasını sağlamak ve optimize etmek için kullanılır. Ayrıca, sörf yapma davranışınızı izleyen çerezler yerleştiririz, böylece özelleştirilmiş içerik ve reklamlar sunabiliriz. Web sitemizi ilk ziyaretinizde sizi bu çerezler hakkında bilgilendirdik ve yerleştirme izninizi aldık. İnternet tarayıcınızı, artık çerezleri depolamayacak şekilde ayarlayarak çerezlerden vazgeçebilirsiniz. Ayrıca, daha önce tarayıcınızın ayarları aracılığıyla kaydedilmiş olan tüm bilgileri silebilirsiniz. Bir açıklama için bakınız:

https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Verileri görüntüleyin, değiştirin veya silin
Kişisel verilerinizi görüntüleme, düzeltme veya silme hakkınız vardır. Bunu, hesabınızın kişisel ayarları aracılığıyla kendiniz yapabilirsiniz.

Ayrıca, veri işleme onayınızı geri çekme veya şirketimiz tarafından kişisel verilerinizin işlenmesine itiraz etme hakkınız vardır ve veri aktarımı için hakkınız vardır. Bu, bizden bir bilgisayar dosyasında tuttuğumuz kişisel bilgileri size veya sizin tarafınızdan belirtilen başka bir kuruma göndermemizi talep edebileceğiniz anlamına gelir. İtiraz etme hakkını ve / veya veri aktarımı hakkını kullanmak istiyorsanız veya veri işleme ile ilgili başka sorularınız / yorumlarınız varsa, lütfen . Denetim talebinin tarafınızdan yapıldığından emin olmak için, talep ile birlikte kimlik belgenizin bir kopyasını göndermenizi rica ederiz. Bu kopyada vesikalık fotoğrafınızı, MRZ'yi (makine tarafından okunabilir bölge, pasaportun altında sayıları olan şerit), pasaport numaranızı ve Citizen servis numaranızı (BSN) siyah yapın. Bu gizliliğinizi korumaktır. Merve'nin Atölyesi isteğinize mümkün olduğunca çabuk, ancak herhangi bir durumda dört hafta içinde cevap verecektir. Merve'nin Atölyesi ayrıca ulusal veri koruma otoritesi, Hollanda Veri Koruma Otoritesi'ne şikayette bulunma seçeneğinizin bulunduğunu da belirtmek ister. Bu, aşağıdaki link üzerinden mümkündür:

https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Kişisel verileri nasıl koruyoruz
Merve's Atelier verilerinizin korunmasını ciddiye alır ve kötüye kullanımı, kaybı, yetkisiz erişimi ve istenmeyen durumları önlemek için uygun önlemleri alır.

açıklama ve yetkisiz değişiklik. Verilerinizin düzgün bir şekilde korunmadığını düşünüyorsanız veya bunların göstergeleri var.

suistimal, lütfen müşteri hizmetlerimizle veya