Integritetspolicy

Merves Atelier, belägen på Veststraat 58 3311SV Dordrecht, är ansvarig för behandlingen av personuppgifter som visas i detta sekretessförklaring.

Kontaktuppgifter:
www.mybreakme.com
Veststraat 58 3311SV Dordrecht
+31614470324

Merve Sener är dataskyddsansvarig för Merves Atelier och kan nås via

Personuppgifter som vi behandlar
Merves Atelier behandlar dina personuppgifter eftersom du använder våra tjänster och / eller för att du själv tillhandahåller denna information.

Nedan följer en översikt över de personuppgifter vi behandlar:
- För- och efternamn

- Kön

- Adressinformation

- Telefonnummer

- E-postadress

- Platsdata

- Information om dina aktiviteter på vår webbplats

- Webbläsare och enhetstyp

- Bankkontonummer

Särskilda och / eller känsliga personuppgifter som vi behandlar
Vår hemsida och / eller tjänst har inte för avsikt att samla in data om besökare på webbplatsen som är yngre än 16 år. Om de inte har tillstånd från föräldrar eller vårdnadshavare. Vi kan dock inte kontrollera om en besökare är äldre än 16. Vi uppmuntrar föräldrar att vara inblandade i sina barns onlineaktiviteter för att förhindra att uppgifter om barn samlas utan föräldrars medgivande. Om du är övertygad om att vi har samlat in personuppgifter om en minderårig utan detta tillstånd, kontakta oss via , vi kommer ta bort denna information.

För vilket ändamål och på vilken grund behandlar vi personuppgifter

Merves Atelier behandlar dina personuppgifter för följande ändamål:
- Hantera din betalning

- Skicka vårt nyhetsbrev och / eller reklambroschyr

- Att kunna ringa eller maila dig om detta är nödvändigt för att kunna utföra våra tjänster

- Informera dig om förändringar av våra tjänster och produkter

- Erbjuda dig möjlighet att skapa ett konto

- Att leverera varor och tjänster till dig

- Merves Atelier analyserar ditt beteende på webbplatsen för att förbättra webbplatsen och anpassa utbudet av produkter och tjänster till dina preferenser.

Automatiserat beslutsfattande
Merves Atelier fattar [ja / nej] beslut baserat på automatiserad behandling i frågor som kan ha (betydande) konsekvenser för individer.

Det här är beslut som fattas av datorprogram eller system utan någon människa (till exempel en anställd på Merves Atelier). Merves Atelier använder följande datorprogram eller system: [komplett med namnet på systemet, varför det används, underliggande logik, vikt och förväntade konsekvenser för den berörda personen]

Hur länge lagrar vi personuppgifter
Merves Atelier lagrar inte dina personuppgifter längre än vad som är absolut nödvändigt för att uppnå de syften för vilka dina uppgifter samlas in. Vi använder följande lagringsperioder för följande (kategorier) av personuppgifter: (Kategori) personuppgifter> Förvaringsperiod> Anledning Personalia>

Förvaringsperiod> Anledningsadress> Förvaringsperiod> Anledning Enzovoort> Förvaringsperiod> Anledning

Dela personuppgifter med tredje part
Merves Atelier säljer inte din information till tredje part och kommer endast att tillhandahålla den om detta är nödvändigt för att implementera vårt avtal med dig eller för att uppfylla en juridisk skyldighet. Vi ingår ett behandlingsavtal med företag som behandlar dina uppgifter för våra räkning för att säkerställa samma säkerhetsnivå och konfidentialitet för dina uppgifter. Merves Atelier förblir ansvarig för dessa processer.

Kakor eller liknande tekniker som vi använder
Merves Atelier använder funktionella, analytiska och spårande cookies. En cookie är en liten textfil som lagras i webbläsaren på din dator, surfplatta eller smartphone när du först besöker denna webbplats. Merves Atelier använder kakor med en rent teknisk funktionalitet. Dessa säkerställer att webbplatsen fungerar korrekt och att till exempel dina önskade inställningar kommer ihåg. Dessa kakor används också för att få webbplatsen att fungera korrekt och för att optimera den. Dessutom placerar vi kakor som spårar ditt surfbeteende så att vi kan erbjuda anpassat innehåll och annonser. Vid ditt första besök på vår webbplats har vi redan informerat dig om dessa cookies och har begärt ditt tillstånd att placera dem. Du kan välja bort cookies genom att ställa in din webbläsare så att den inte längre lagrar cookies. Dessutom kan du också ta bort all information som tidigare sparats via inställningarna i din webbläsare. Se för en förklaring:

https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Visa, ändra eller ta bort data
Du har rätt att se, korrigera eller radera dina personuppgifter. Du kan göra detta själv via de personliga inställningarna på ditt konto.

Dessutom har du rätt att dra tillbaka ditt samtycke för databehandling eller att invända mot behandling av dina personuppgifter av vårt företag och du har rätt till dataöverförbarhet. Detta innebär att du kan skicka en begäran till oss om att skicka de personuppgifter som vi har om dig i en datafil till dig eller en annan organisation som nämns av dig. Om du vill utnyttja din rätt att invända och / eller rätten till dataöverförbarhet eller om du har andra frågor / kommentarer om databehandling, skicka en specificerad begäran till . För att se till att begäran om inspektion har gjorts av dig ber vi dig att skicka en kopia av ditt identitetsbevis med begäran. Gör i detta exemplar ditt passfoto, MRZ (maskinläsbar zon, remsan med siffror längst ner i passet), passnummer och Citizen service number (BSN) svart. Detta är för att skydda din integritet. Merves Atelier svarar på din begäran så snabbt som möjligt, men i alla fall inom fyra veckor. Merves Atelier vill också påpeka att du har möjlighet att lämna in ett klagomål till den nationella dataskyddsmyndigheten, den nederländska dataskyddsmyndigheten. Detta är möjligt via följande länk:

https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hur vi skyddar personuppgifter
Merves Atelier tar skyddet av dina data på allvar och vidtar lämpliga åtgärder för att förhindra missbruk, förlust, obehörig åtkomst och oönskad

avslöjande och obehörig modifiering. Om du känner att dina data inte är korrekt skyddade eller det finns indikationer på det

missbruk, kontakta vår kundservice eller via