Koha e dorëzimit brenda Holandës

Break Me çokollata është plotësisht e punuar me dorë dhe me shumë kujdes. Mund të presësh shiritin tënd me ditë pune 4 pasi të kemi marrë pagesa.

shembuj:

  • Urdhëroi të hënën, dorëzuar të premten
  • Urdhërohet të Martën, dorëzuar të Shtunën
  • Urdhërohet të Mërkurën, dorëzuar të Martën
  • Urdhëroi të enjten, dorëzoi të mërkurën woensdag
  • Urdhëroi të Premten, të Shtunën dhe të Dielën të dorëzuar të Enjten

Ne dërgojmë me PostNL. Në shumicën e rasteve do ta merrni barin tuaj në kohë.
Ju do të mbaheni të informuar me një lidhje dhe gjurmë, të cilën do ta merrni me email.

 

Kjo eshte! Dërgoni atë që ndjeni, me çokollatë (in)!


Kjo është një datë përfundimtare e dorëzimit, ajo gjithmonë mund të dorëzohet më herët.