shtyp

Më pushoni minutën e fundit

Beware!

Një tjetër dhuratë unike minutën e fundit? Pastaj zgjidhni shijen tuaj të preferuar dhe një kartë përputhen këtu. Për shkak se kjo është një minutë e fundit Më pushoni, nuk mund të personalizoni shiritin ose kartën.


Informacioni i transportit
Të hënën deri të Premten për 15: 00 është i urdhëruar ditën tjetër.

E shtunë ose e dielë e porositur dorëzohet në shtëpinë tuaj të martën.

Nëse porosisni minutën e fundit Break Me, së bashku me një Break Me të personalizuar, koha e dorëzimit të personalizuar Break Me përveç nëse porosisni porosi të ndara në 2. Prandaj paguani kostot e transportit 2 x.
€ 17,50
shije
hartë
Ju lutemi zgjidhni një variant më lart.
Zgjidhni një variant

komente

Ende nuk ka komente për këtë produkt.