DHURATA PERFEKTE PËR TË DASHURIT TUAJ

Më thyej çokollatë

Çokollatë.. me një kartë në të? Po, e lexuat saktë. Dhe me mend, gjithçka është e kuruar nga ju! Janë ata njerëz, të pazëvendësueshëm. Thjesht duhet t'u tregoni se sa të vlefshëm janë për ju, çfarë kuptimi kanë në të vërtetë për ju. Dhe pastaj keni çokollatën break me, e cila është një dhuratë fantastike personale.

Si funksionon Zgjidhni dhuratën tuaj

Dhurata perfekte është 3 hapa larg!

HAPI1

Zgjidhni llojin tuaj të preferuar të çokollatës

HAPI2

Përfundoni shiritin tuaj me një maksimum toppings 3

HAPI3

Zgjidhni një model kartelash dhe shtoni tekstin dhe imazhin tuaj.

Karta juaj në çokollatë

Zgjidhni kartën që ju pëlqen dhe personalizoni ashtu siç ju pëlqen! Ju mund të shtoni imazhe dhe tekste vetë për të thënë saktësisht atë që dëshironi!
Thyerja ime është dhurata perfekte për një arsye!

Zgjidhni kartën tuaj!

Duke vazhduar, ju pranoni deklaratën tonë të privatësisë.