Vyhlásenie o ochrane osobných údajov

Merve's Atelier, ktorý sa nachádza na Veststraat 58 3311SV Dordrecht, je zodpovedný za spracovanie osobných údajov, ako je uvedené v tomto vyhlásení o ochrane osobných údajov.

Kontaktné informácie:
www.mybreakme.com
Veststraat 58 3311SV Dordrecht
+ 31614470324

Merve Sener je úradníčkou pre ochranu údajov spoločnosti Merve's Atelier

Osobné údaje, ktoré spracovávame
Merve's Atelier spracúva vaše osobné údaje, pretože využívate naše služby a / alebo preto, že nám tieto údaje poskytujete sami.

Nižšie nájdete prehľad osobných údajov, ktoré spracúvame:
- Meno a priezvisko

- Pohlavie

- Podrobnosti o adrese

- Telefónne číslo

- E-mailová adresa

- Údaje o polohe

- Informácie o vašich aktivitách na našej webovej stránke

- internetový prehľadávač a typ zariadenia

- číslo bankového účtu

Osobitné a / alebo citlivé osobné údaje, ktoré spracovávame
Naša webová stránka a / alebo služba nemá v úmysle zhromažďovať údaje o návštevníkoch webových stránok mladších ako 16 rokov. Pokiaľ nemajú povolenie od rodičov alebo opatrovníkov. Nemôžeme však skontrolovať, či je návštevník starší ako 16. Povzbudzujeme rodičov, aby sa zapojili do online aktivít svojich detí, aby sa zabránilo zhromažďovaniu údajov o deťoch bez súhlasu rodičov. Ak ste presvedčení, že sme získali osobné informácie o maloletých bez tohto povolenia, kontaktujte nás prostredníctvom , potom tieto informácie odstránime.

Na aký účel a na akom základe spracovávame osobné údaje

Merve's Atelier spracúva vaše osobné údaje na tieto účely:
- Vybavovanie platby

- Posielanie nášho informačného bulletinu a / alebo reklamnej brožúry

- Možnosť zavolať alebo poslať e-mailom, ak je to potrebné na vykonávanie našich služieb

- informovať vás o zmenách v našich službách a produktoch

- Ponúknite vám možnosť vytvorenia účtu

- Dodávať vám tovar a služby

- Merve's Atelier analyzuje vaše správanie na webovej stránke s cieľom vylepšenia webovej stránky a prispôsobenia ponuky produktov a služieb vašim preferenciám.

Automatizované rozhodovanie
Merve's Atelier prijíma rozhodnutia [áno / nie] na základe automatizovaného spracovania v záležitostiach, ktoré môžu mať (významné) následky pre jednotlivcov.

Sú to rozhodnutia, ktoré sa prijímajú pomocou počítačových programov alebo systémov, bez ľudskej bytosti (napríklad zamestnanca spoločnosti Merve's Atelier). Merve's Atelier používa tieto počítačové programy alebo systémy: [doplňte názov systému, prečo sa používa, logika, význam a očakávané dôsledky pre dotknutú osobu]

Ako dlho uchovávame osobné údaje
Merve's Atelier neuchováva vaše osobné údaje dlhšie, ako je nevyhnutne potrebné na dosiahnutie účelov, na ktoré sa vaše údaje zhromažďujú. Nasledujúce doby uchovávania používame pre nasledujúce (kategórie) osobných údajov: (kategória) osobné údaje> doba uchovávania> dôvod personalia>

Retenčné obdobie> Dôvodová adresa> Retenčné obdobie> Dôvod Enzovoort> Retenčné obdobie> Dôvod

Zdieľanie osobných údajov s tretími stranami
Merve's Atelier neposkytuje vaše informácie tretím stranám a poskytne ich iba v prípade, že je to potrebné na vykonanie našej dohody s vami alebo na splnenie zákonnej povinnosti. Uzatvárame dohodu o spracovaní so spoločnosťami, ktoré spracúvajú vaše údaje v našom mene, aby sme zaistili rovnakú úroveň bezpečnosti a dôvernosti vašich údajov. Merve's Atelier zostáva zodpovedný za tieto procesy.

Cookies alebo podobné techniky, ktoré používame
Merve's Atelier používa funkčné, analytické a sledovacie cookies. Cookie je malý textový súbor, ktorý sa pri prvej návšteve tejto webovej stránky uloží v prehliadači počítača, tabletu alebo smartfónu. Merve's Atelier používa cookies s čisto technickou funkčnosťou. Zabezpečujú, aby webová stránka fungovala správne a aby sa napríklad uchovali vaše preferované nastavenia. Tieto súbory cookie sa tiež používajú na zabezpečenie správneho fungovania webovej stránky a jej optimalizácie. Okrem toho ukladáme súbory cookie, ktoré sledujú vaše správanie pri surfovaní, aby sme mohli ponúkať prispôsobený obsah a reklamy. Pri vašej prvej návšteve našej webovej stránky sme vás už o týchto súboroch cookie informovali a požiadali sme o povolenie ich umiestnenia. Súbory cookie môžete zrušiť nastavením internetového prehľadávača tak, aby už cookies neuchovával. Okrem toho môžete tiež odstrániť všetky informácie, ktoré boli predtým uložené prostredníctvom nastavení prehľadávača. Vysvetlenie nájdete v časti:

https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Zobrazenie, zmena alebo odstránenie údajov
Máte právo prezerať, opravovať alebo mazať svoje osobné údaje. Môžete to urobiť sami prostredníctvom osobných nastavení vášho účtu.

Okrem toho máte právo odvolať svoj súhlas so spracovaním údajov alebo namietať proti spracovaniu vašich osobných údajov našou spoločnosťou a máte právo na prenosnosť údajov. To znamená, že môžete nám poslať žiadosť o zaslanie osobných údajov, ktoré o vás máme, v počítačovom súbore pre vás alebo inú uvedenú organizáciu. Ak chcete využiť svoje právo namietať a / alebo právo na prenosnosť údajov alebo ak máte ďalšie otázky / pripomienky týkajúce sa spracovania údajov, pošlite konkrétnu žiadosť na adresu , Aby ste sa ubezpečili, že ste požiadali o kontrolu, požadujeme, aby ste spolu so žiadosťou zaslali kópiu svojho dôkazu totožnosti. V tejto kópii urobte fotografiu pasu, čiernu zónu MRZ (strojom čitateľná zóna, pásik s číslami na spodku pasu), číslo pasu a číslo občianskeho servisu (BSN). Toto slúži na ochranu vášho súkromia. Merve's Atelier odpovie na vašu žiadosť čo najrýchlejšie, ale v každom prípade do štyroch týždňov. Merve's Atelier chce tiež zdôrazniť, že máte možnosť podať sťažnosť vnútroštátnemu orgánu na ochranu údajov, holandskému orgánu na ochranu údajov. To je možné prostredníctvom nasledujúceho odkazu:

https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Ako chránime osobné údaje
Spoločnosť Merve's Atelier berie ochranu vašich údajov vážne a podnikne príslušné opatrenia, aby zabránila zneužitiu, strate, neoprávnenému prístupu a neželaným

zverejnenie a neoprávnená zmena. Ak máte pocit, že vaše údaje nie sú správne chránené alebo existujú náznaky o nich

zneužitia, kontaktujte náš zákaznícky servis alebo prostredníctvom