Oświadczenie o ochronie prywatności

Atelier Merve, znajdujący się pod Veststraat 58 3311SV Dordrecht, jest odpowiedzialny za przetwarzanie danych osobowych zgodnie z tym oświadczeniem o ochronie prywatności.

Dane kontaktowe:
www.mybreakme.com
Veststraat 58 3311SV Dordrecht
+ 31614470324

Merve Sener jest inspektorem ochrony danych w Atelier Merve. Można się z nią skontaktować za pośrednictwem

Dane osobowe, które przetwarzamy
Atelier Merve przetwarza Twoje dane osobowe, ponieważ korzystasz z naszych usług i / lub dlatego, że sam nam je udostępniasz.

Poniżej znajduje się przegląd przetwarzanych przez nas danych osobowych:
- Imię i nazwisko

- Płeć

- Dane adresowe

- numer telefonu

- adres e-mail

- Dane lokalizacji

- Informacje o twoich działaniach na naszej stronie internetowej

- przeglądarka internetowa i typ urządzenia

- numer rachunku bankowego

Specjalne i / lub poufne dane osobowe, które przetwarzamy
Nasza witryna i / lub usługa nie ma na celu zbierania danych o odwiedzających witrynę, którzy są młodsi niż 16. Chyba że mają pozwolenie od rodziców lub opiekunów. Nie możemy jednak sprawdzić, czy użytkownik jest starszy niż 16. Zachęcamy rodziców do angażowania się w działania online swoich dzieci, aby zapobiec gromadzeniu danych o dzieciach bez zgody rodziców. Jeśli jesteś przekonany, że zgromadziliśmy dane osobowe osoby nieletniej bez tego pozwolenia, skontaktuj się z nami za pośrednictwem , następnie usuwamy te informacje.

W jakim celu i na jakiej podstawie przetwarzamy dane osobowe

Atelier Merve przetwarza Twoje dane osobowe w następujących celach:
- Obsługa płatności

- Wysyłanie naszego biuletynu i / lub broszury reklamowej

- Możliwość dzwonienia lub wysyłania wiadomości e-mail, jeśli jest to konieczne do świadczenia naszych usług

- Informować o zmianach w naszych usługach i produktach

- Zaoferuj opcję utworzenia konta

- Dostarczać towary i usługi

- Atelier Merve analizuje twoje zachowanie na stronie w celu ulepszenia strony i dostosowania oferty produktów i usług do twoich preferencji.

Zautomatyzowane podejmowanie decyzji
Atelier Merve podejmuje decyzje [tak / nie] na podstawie automatycznego przetwarzania w kwestiach, które mogą mieć (znaczące) konsekwencje dla osób fizycznych.

Są to decyzje podejmowane przez programy lub systemy komputerowe bez człowieka (na przykład pracownika Atelier Merve). Atelier Merve korzysta z następujących programów komputerowych lub systemów: [wraz z nazwą systemu, dlaczego jest używany, logiką, znaczeniem i oczekiwanymi konsekwencjami dla osoby]

Jak długo przechowujemy dane osobowe
Atelier Merve nie przechowuje twoich danych osobowych dłużej niż jest to absolutnie konieczne do osiągnięcia celów, dla których dane są gromadzone. Używamy następujących okresów przechowywania w następujących (kategoriach) danych osobowych: (Kategoria) danych osobowych> Okres przechowywania> Powód Personalia>

Okres przechowywania> Powód Adres> Okres przechowywania> Powód Enzovoort> Okres przechowywania> Powód

Udostępnianie danych osobowych stronom trzecim
Atelier Merve nie sprzedaje twoich informacji stronom trzecim i przekaże je tylko wtedy, gdy będzie to konieczne do realizacji naszej umowy z tobą lub w celu wypełnienia obowiązku prawnego. Zawieramy umowę o przetwarzaniu z firmami, które przetwarzają twoje dane w naszym imieniu, aby zapewnić ten sam poziom bezpieczeństwa i poufności twoich danych. Atelier Merve pozostaje odpowiedzialny za te procesy.

Pliki cookie lub podobne techniki, z których korzystamy
Atelier Merve wykorzystuje funkcjonalne, analityczne i śledzące pliki cookie. Plik cookie to mały plik tekstowy przechowywany w przeglądarce komputera, tabletu lub smartfona podczas pierwszej wizyty na tej stronie. Atelier Merve wykorzystuje pliki cookie o czysto technicznej funkcjonalności. Zapewniają one prawidłowe działanie witryny i, na przykład, zapamiętanie preferowanych ustawień. Te pliki cookie są również używane do poprawnego działania witryny i jej optymalizacji. Ponadto umieszczamy pliki cookie, które śledzą twoje zachowanie podczas surfowania, abyśmy mogli oferować dostosowane treści i reklamy. Podczas Twojej pierwszej wizyty na naszej stronie poinformowaliśmy Cię już o tych plikach cookie i poprosiliśmy o zgodę na ich umieszczenie. Możesz zrezygnować z plików cookie, ustawiając przeglądarkę internetową tak, aby nie przechowywała już plików cookie. Ponadto można również usunąć wszystkie informacje, które zostały wcześniej zapisane za pomocą ustawień przeglądarki. Zobacz wyjaśnienie:

https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Przeglądaj, modyfikuj lub usuwaj dane
Masz prawo do przeglądania, poprawiania lub usuwania swoich danych osobowych. Możesz to zrobić samodzielnie za pomocą ustawień osobistych swojego konta.

Ponadto masz prawo wycofać swoją zgodę na przetwarzanie danych lub sprzeciwić się przetwarzaniu twoich danych osobowych przez naszą firmę i masz prawo do przenoszenia danych. Oznacza to, że możesz przesłać nam prośbę o przesłanie danych osobowych, które przechowujemy na Twój temat, w pliku komputerowym do Ciebie lub innej wymienionej przez Ciebie organizacji. Jeśli chcesz skorzystać ze swojego prawa do sprzeciwu i / lub prawa do przenoszenia danych lub jeśli masz inne pytania / uwagi dotyczące przetwarzania danych, wyślij określone zapytanie na adres . Aby upewnić się, że wniosek o kontrolę został złożony przez Ciebie, prosimy o przesłanie kopii dowodu tożsamości wraz z wnioskiem. Zrób w tym egzemplarzu swoje zdjęcie paszportowe, MRZ (strefa do odczytu maszynowego, pasek z cyframi na dole paszportu), numer paszportu i numer usługi Citizen (BSN) czarny. Ma to na celu ochronę Twojej prywatności. Atelier Merve odpowie na Twoją prośbę tak szybko, jak to możliwe, ale w każdym przypadku w ciągu czterech tygodni. Atelier Merve pragnie również podkreślić, że masz możliwość wniesienia skargi do krajowego organu ochrony danych, holenderskiego organu ochrony danych. Jest to możliwe poprzez następujący link:

https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

W jaki sposób chronimy dane osobowe
Atelier Merve poważnie traktuje ochronę Twoich danych i podejmuje odpowiednie środki, aby zapobiec nadużyciom, utracie, nieautoryzowanemu dostępowi lub niepożądanemu

ujawnienie i nieautoryzowana modyfikacja. Jeśli uważasz, że Twoje dane nie są odpowiednio chronione lub istnieją na to oznaki

nadużycia, prosimy o kontakt z naszym działem obsługi klienta lub za pośrednictwem