Kenyataan privasi

Merve's Atelier, yang terletak di Veststraat 58 3311SV Dordrecht, bertanggungjawab untuk memproses data peribadi seperti yang ditunjukkan dalam pernyataan privasi ini.

Maklumat hubungan:
www.mybreakme.com
Veststraat 58 3311SV Dordrecht
+31614470324

Merve Sener adalah Pegawai Perlindungan Data dari Atelier Merve. Dia boleh dihubungi melalui

Data peribadi yang kami proseskan
Atreer Merve memproses data peribadi anda kerana anda menggunakan perkhidmatan kami dan / atau kerana anda memberikan data ini kepada kami sendiri.

Di bawah ini anda akan menemui gambaran keseluruhan data peribadi yang kami proses:
- Nama pertama dan terakhir

- Jantina

- Butiran alamat

- Nombor telefon

- Alamat e-mel

- Data lokasi

- Maklumat mengenai aktiviti anda di laman web kami

- Pelayar dan jenis peranti internet

- Nombor akaun bank

Data peribadi khas dan / atau sensitif yang kami proseskan
Laman web dan / atau perkhidmatan kami tidak berhasrat untuk mengumpul data tentang pelawat laman web yang lebih muda dari tahun 16. Kecuali mereka mempunyai kebenaran daripada ibu bapa atau penjaga. Walau bagaimanapun, kami tidak dapat menyemak sama ada pengunjung lebih tua daripada 16. Kami menggalakkan ibu bapa terlibat dalam aktiviti dalam talian anak-anak mereka, untuk mengelakkan data tentang kanak-kanak dikumpulkan tanpa keizinan orang tua. Sekiranya anda yakin bahawa kami telah mengumpul maklumat peribadi mengenai kanak-kanak kecil tanpa kebenaran ini, sila hubungi kami melalui , maka kami memadamkan maklumat ini.

Untuk tujuan dan dasar apa yang kami memproses data peribadi

Atreer Merve memproses data peribadi anda untuk tujuan berikut:
- Mengendalikan pembayaran anda

- Menghantar surat berita dan / atau risalah kami

- Mampu menghubungi atau e-mel kepada anda jika ini perlu untuk dapat melaksanakan perkhidmatan kami

- Beritahu anda tentang perubahan kepada perkhidmatan dan produk kami

- Menawarkan pilihan untuk membuat akaun

- Untuk menyampaikan barang dan perkhidmatan kepada anda

- Atelier Merve menganalisis tingkah laku anda di laman web untuk meningkatkan laman web dan menyesuaikan rangkaian produk dan perkhidmatan ke pilihan anda.

Pengambilan keputusan secara automatik
Atreer Merve membuat keputusan [ya / tidak] berdasarkan pemprosesan automatik mengenai isu-isu yang mungkin mempunyai akibat (signifikan) bagi individu.

Ini adalah keputusan yang dibuat oleh program atau sistem komputer, tanpa manusia (contohnya, pekerja Merve's Atelier). Atelier Merve menggunakan program atau sistem komputer berikut: [lengkap dengan nama sistem, mengapa ia digunakan, logik asas, kepentingan dan akibat yang diharapkan untuk orang yang berkenaan]

Berapa lama kita menyimpan data peribadi
Atelier Merve tidak menyimpan data peribadi anda lebih lama daripada yang sangat diperlukan untuk mencapai tujuan yang data anda dikumpulkan. Kami menggunakan tempoh pengekalan berikut untuk kategori (kategori) data peribadi berikut: (Kategori) data peribadi> Tempoh penyimpanan> Alasan Personalia>

Tempoh pengekalan> Alasan Alamat> Tempoh Pengekalan> Alasan Enzovoort> Tempoh Pengekalan> Alasan

Berkongsi data peribadi dengan pihak ketiga
Atelier Merve tidak menjual informasi Anda kepada pihak ketiga dan hanya akan memberikannya jika ini diperlukan untuk pelaksanaan perjanjian kami dengan Anda atau untuk mematuhi kewajiban hukum. Kami memasuki perjanjian pemprosesan dengan syarikat yang memproses data anda bagi pihak kami untuk memastikan tahap keselamatan dan kerahsiaan data anda yang sama. Atreer Merve tetap bertanggungjawab terhadap proses ini.

Cookies, atau teknik yang serupa, yang kami gunakan
Atelier Merve menggunakan kuki berfungsi, analitis dan menjejaki. Kuki adalah fail teks kecil yang disimpan dalam penyemak imbas komputer, tablet atau telefon pintar anda apabila anda mula-mula melawat tapak web ini. Atelier Merve menggunakan kuki dengan fungsi teknikal semata-mata. Ini memastikan laman web berfungsi dengan baik dan itu, sebagai contoh, tetapan pilihan anda diingati. Kuki ini juga digunakan untuk membuat laman web berfungsi dengan baik dan mengoptimumkannya. Di samping itu, kami meletakkan kuki yang mengesan perilaku melayari anda supaya kami dapat menawarkan kandungan dan iklan tersuai. Pada lawatan pertama anda ke laman web kami, kami telah memaklumkan anda tentang kuki ini dan meminta kebenaran anda untuk menempatkannya. Anda boleh memilih keluar dari kuki dengan menetapkan pelayar internet anda supaya ia tidak lagi menyimpan kuki. Di samping itu, anda juga boleh memadam semua maklumat yang sebelum ini disimpan melalui tetapan penyemak imbas anda. Lihat penjelasan:

https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Lihat, ubah suai atau padamkan data
Anda mempunyai hak untuk melihat, membetulkan atau memadam data peribadi anda. Anda boleh melakukannya sendiri melalui tetapan peribadi akaun anda.

Di samping itu, anda berhak untuk menarik balik persetujuan anda untuk pemprosesan data atau untuk membantah pemprosesan data peribadi anda oleh syarikat kami dan anda mempunyai hak untuk pemindahan data. Ini bermakna anda boleh menghantar permintaan kepada kami untuk menghantar data peribadi yang kami pegang tentang anda dalam fail komputer kepada anda atau organisasi lain yang disebut oleh anda. Jika anda ingin menggunakan hak anda untuk membantah dan / atau hak untuk pemindahan data atau jika anda mempunyai pertanyaan / komen lain mengenai pemprosesan data, sila hantarkan permintaan yang ditetapkan untuk . Untuk memastikan bahawa permintaan untuk pemeriksaan telah dibuat oleh anda, kami meminta anda menghantar salinan bukti identiti anda dengan permintaan tersebut. Buat salinan foto pasport anda, MRZ (zon dibaca mesin, jalur dengan nombor di bahagian bawah pasport), nombor pasport dan nombor perkhidmatan Warganegara (BSN) hitam. Ini untuk melindungi privasi anda. Atelier Merve akan membalas permintaan anda secepat mungkin, tetapi dalam mana-mana dalam masa empat minggu. Atreer Merve juga ingin menunjukkan bahawa anda mempunyai pilihan untuk memfailkan aduan dengan pihak berkuasa perlindungan data kebangsaan, Otorita Perlindungan Data Belanda. Ini boleh dilakukan melalui pautan berikut:

https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Bagaimana kita melindungi data peribadi
Atelier Merve mengambil perlindungan data Anda dengan serius dan mengambil langkah yang tepat untuk mencegah penyalahgunaan, kehilangan, akses yang tidak sah, dan tidak diinginkan

pendedahan dan pengubahsuaian yang tidak dibenarkan. Jika anda merasakan bahawa data anda tidak dilindungi dengan betul atau ada petunjuknya

penyalahgunaan, sila hubungi khidmat pelanggan kami atau melalui