Изјава за приватност

Atelier на Merve, лоцирана во Veststraat 58 3311SV Дордрехт, е одговорен за обработка на лични податоци, како што е прикажано во оваа изјава за приватност.

Контакт информации:
www.mybreakme.com
Вестстрат 58 3311SV Дордрехт
+ 31614470324

Merve Sener е службеник за заштита на податоци на Atelier на Merve. Може да се стигне до неа

Лични податоци кои ги обработуваме
Merve's Atelier ги обработува вашите лични податоци затоа што ги користите нашите услуги и / или затоа што вие самите ги давате овие податоци.

Подолу ќе најдете преглед на личните податоци што ги обработуваме:
- Име и презиме

- Пол

- Детали за адреса

- Телефонски број

- адреса на е-пошта

- Податоци за локацијата

- Информации за вашите активности на нашата веб-страница

- Интернет прелистувач и тип на уред

- Број на банкарска сметка

Посебни и / или чувствителни лични податоци кои ги обработуваме
Нашата веб-страница и / или услуга нема намера да собира податоци за посетителите на веб-страниците кои се помлади од 16 години. Освен ако немаат дозвола од родители или старатели. Сепак, не можеме да провериме дали посетителот е постар од 16. Ние ги охрабруваме родителите да бидат вклучени во онлајн активностите на нивните деца, со цел да се спречат податоците за децата да се собираат без родителска согласност. Ако сте убедени дека собравме лични податоци за малолетник без оваа дозвола, ве молиме контактирајте со нас преку , тогаш ние ги избришеме овие информации.

За каква цел и врз која основа обработуваме лични податоци

Merve's Atelier ги обработува вашите лични податоци за следниве цели:
- Ракување со вашата исплата

- Испраќање на нашиот билтен и / или брошура за рекламирање

- Да се ​​биде во можност да ве повикаме или испраќаме по е-пошта, доколку тоа е неопходно за да можете да ги извршувате нашите услуги

- Ве информираме за промените во нашите услуги и производи

- Ви нудиме опција да креирате сметка

- Да ви доставуваме стоки и услуги

- Merve's Atelier го анализира вашето однесување на веб-страницата со цел да ја подобри веб-страницата и да го прилагоди опсегот на производи и услуги на вашите параметри.

Автоматско донесување одлуки
Ателје на Мервере донесува [да / не] решенија засновани врз основа на автоматска обработка на прашања што може да имаат (значајни) последици за поединците.

Овие се решенија што се донесуваат со компјутерски програми или системи, без човечко суштество (на пример, вработен во Ателје на Мерве). Merve's Atelier ги користи следниве компјутерски програми или системи: [комплетно со името на системот, зошто се користи, во основата на логиката, важноста и очекуваните последици за засегнатото лице]

Колку долго чуваме лични податоци
Ателјето на Merve не ги чува вашите лични податоци подолго отколку што е строго потребно за да се постигнат целите за кои се собираат вашите податоци. Ние ги користиме следниве периоди на задржување за следниве (категории) лични податоци: (Категорија) лични податоци> Период на задржување> Причина за лични податоци>

Период на задржување> Адреса на причина> Период на задржување> Причина и др> Период на задржување> Причина

Споделување на лични податоци со трети лица
Atelier на Merve не ги продава вашите информации на трети страни и ќе ги доставува само доколку тоа е неопходно за спроведување на нашиот договор со вас или за исполнување на законска обврска. Ние склучуваме договор за обработка со компании кои ги обработуваат вашите податоци од наше име за да се обезбеди исто ниво на безбедност и доверливост на вашите податоци. Ателје на Мерер останува одговорен за овие процеси.

Колачиња, или слични техники, кои ги користиме
Merve's Atelier користи функционални, аналитички и колачиња за следење. Колаче е мала текстуална датотека што се чува во прелистувачот на вашиот компјутер, таблет или паметен телефон кога за прв пат ќе ја посетите оваа веб-страница. Merve's Atelier користи колачиња со чисто техничка функционалност. Ова осигурува дека веб-страницата работи правилно и дека, на пример, се претпочитаат вашите претпочитани поставки. Овие колачиња исто така се користат за веб-страницата да работи правилно и да ја оптимизира. Покрај тоа, ние ставаме колачиња кои го следат вашето однесување во сурфање, за да можеме да понудиме прилагодена содржина и реклами. На вашата прва посета на нашата веб-страница, веќе ве информиравме за овие колачиња и побаравме дозвола да ги поставите. Можете да се откажете од колачињата со поставување на вашиот интернет прелистувач, така што веќе не ги чува колачињата. Покрај тоа, можете исто така да ги избришете сите информации што претходно биле зачувани преку поставките на прелистувачот. Погледнете за објаснување:

https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Преглед, менување или бришење на податоци
Имате право да ги видите, корегирате или бришете личните податоци. Можете да го направите ова сами преку личните поставки на вашата сметка.

Покрај тоа, имате право да ја повлечете својата согласност за обработка на податоци или да се спротивставите на обработката на вашите лични податоци од страна на нашата компанија и имате право на преносливост на податоци. Ова значи дека можете да доставите барање до нас за да ги испратите личните податоци што ги чуваме за вас во компјутерска датотека до вас или друга организација споменати од вас. Ако сакате да го искористите вашето право на приговор и / или правото на пренос на податоци или ако имате други прашања / коментари за обработка на податоци, испратете одредено барање до . За да се осигураме дека барањето за инспекција е направено од вас, бараме да испратите копија од вашиот доказ за идентитет со барањето. Направете во оваа копија вашата пасошка фотографија, MRZ (зона што може да се чита машина, лента со броеви на дното на пасошот), број на пасош и број на услуги за граѓани (црна). Ова е да се заштити вашата приватност. Ателје на Мерве ќе одговори на вашето барање што е можно побрзо, но во секој случај во рок од четири недели. Ателје на Мерве, исто така, сака да укаже дека имате можност да поднесете тужба до националниот орган за заштита на податоците, холандското тело за заштита на податоците. Ова е можно преку следниот линк:

https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Како ги заштитуваме личните податоци
Merve's Atelier сериозно ја презема заштитата на вашите податоци и презема соодветни мерки за да спречи злоупотреба, загуба, неовластен пристап и несакан

обелоденување и неовластена модификација. Ако сметате дека вашите податоци не се правилно заштитени или постојат индикации за тоа

злоупотреба, ве молиме контактирајте со нашата служба за клиенти или преку