Печатење

Последната минута ме скрши

Внимание!

Уште еден уникатен подарок последен момент? Потоа изберете омилен вкус и картичка за појавување овде. Бидејќи ова е последна минута Break Me, не можете да ја персонализирате лентата или картичката.


Информации за испорака
Во понеделник до петок за 15: 00 се нарачува следниот ден.

Нарачката сабота или недела се доставува до вашата куќа во вторник.

Ако ја нарачате последната минута Break Me заедно со персонализирано Break Me, the време на испорака на персонализираниот Break Me освен ако не нарачате одделни нарачки во 2. Затоа плаќате 2 x трошоци за испорака.
€ 17,50
Вкус
Картичка
Изберете варијанта погоре.
Изберете варијанта

Осврти

Сè уште нема коментари за овој производ.