СОВРШЕНИОТ ПОДАРОК ​​ЗА ВАШИТЕ БИСКИ

Скрши ми чоколадо

Чоколадо.. со картичка во неа? Да, добро прочитавте. И погодете што, сето тоа е курирано од вас! Има тие луѓе, незаменливи. Едноставно треба да им дадете до знаење колку се вредни за вас, што всушност значат за вас. И тогаш имате чоколадна лента break me, која е фантастичен личен подарок.

Како работи Изберете го вашиот подарок

Совршениот подарок е на 3 чекори!

СТАП1

Изберете омилен вид чоколадо

СТАП2

Завршете ја вашата лента со максимум toppings на 3

СТАП3

Изберете дизајн на картичка и додадете го вашиот текст и слика.

Сопствена картичка во чоколадо

Изберете ја картичката што ви се допаѓа и приспособете ја како што сакате! Можете сами да додавате слики и текстови за да кажете што точно сакате!
My break me е совршен подарок со причина!

Изберете ја вашата картичка!

Продолжувајќи, вие се согласувате со нашата изјава за приватност.