Paziņojums par konfidencialitāti

Merve's Atelier, kas atrodas Veststraat 58 3311SV Dordrecht, ir atbildīgs par personas datu apstrādi, kā parādīts šajā privātuma paziņojumā.

Kontaktinformācija:
www.mybreakme.com
Veststraat 58 3311SV Dordrecht
+ 31614470324

Merve Sener ir Merve's Atelier datu aizsardzības inspektore. Viņu var sasniegt, izmantojot

Personas dati, kurus mēs apstrādājam
Merve's Atelier apstrādā jūsu personas datus tāpēc, ka jūs izmantojat mūsu pakalpojumus un / vai tāpēc, ka paši šos datus sniedzat mums.

Zemāk atradīsit pārskatu par apstrādātajiem personas datiem:
- vārds un uzvārds

- Dzimums

- adreses informācija

- tālruņa numurs

- e-pasta adrese

- atrašanās vietas dati

- informācija par jūsu darbībām mūsu vietnē

- interneta pārlūks un ierīces tips

- bankas konta numurs

Īpašie un / vai sensitīvie personas dati, kurus mēs apstrādājam
Mūsu vietne un / vai pakalpojums neplāno apkopot datus par vietņu apmeklētājiem, kuri ir jaunāki par 16 gadiem. Ja vien viņiem nav vecāku vai aizbildņu atļaujas. Tomēr mēs nevaram pārbaudīt, vai apmeklētājs ir vecāks par 16. Mēs mudinām vecākus iesaistīties viņu bērnu tiešsaistes darbībās, lai novērstu datu par bērniem vākšanu bez vecāku piekrišanas. Ja esat pārliecināts, ka mēs esam apkopojuši personisku informāciju par nepilngadīgo bez šīs atļaujas, lūdzu, sazinieties ar mums, izmantojot , mēs dzēsīsim šo informāciju.

Kādā nolūkā un uz kāda pamata mēs apstrādājam personas datus

Merve's Atelier apstrādā jūsu personas datus šādiem mērķiem:
- Maksājuma apstrāde

- Nosūtiet mūsu biļetenu un / vai reklāmas brošūru

- Spēja jums piezvanīt vai pa e-pastu, ja tas ir nepieciešams, lai varētu veikt mūsu pakalpojumus

- informēsim jūs par izmaiņām mūsu pakalpojumos un produktos

- Piedāvājiet jums iespēju izveidot kontu

- piegādāt jums preces un pakalpojumus

- Merve's Atelier analizē jūsu uzvedību tīmekļa vietnē, lai uzlabotu vietni un pielāgotu produktu un pakalpojumu klāstu jūsu vēlmēm.

Automatizēta lēmumu pieņemšana
Merve's Atelier pieņem [jā / nē] lēmumus, pamatojoties uz automatizētu apstrādi jautājumos, kuriem var būt (būtiskas) sekas indivīdiem.

Tie ir lēmumi, kurus pieņem, izmantojot datorprogrammas vai sistēmas, bez cilvēka (piemēram, Merve's Atelier darbinieks). Merve's Atelier izmanto šādas datorprogrammas vai sistēmas: [kopā ar sistēmas nosaukumu, kāpēc tā tiek izmantota, loģika, nozīmīgums un paredzamās sekas attiecīgajai personai]

Cik ilgi mēs glabājam personas datus
Merve's Atelier neuzglabā jūsu personas datus ilgāk, nekā tas ir absolūti nepieciešams, lai sasniegtu mērķus, kuriem tiek apkopoti jūsu dati. Mēs izmantojam šādus glabāšanas periodus šādiem (kategorijām) personas datiem: (kategorija) personas dati> saglabāšanas periods> iemesls Personalia>

Saglabāšanas periods> Iemesla adrese> Saglabāšanas periods> Iemesls Enzovoort> Saglabāšanas periods> Iemesls

Personīgo datu apmaiņa ar trešajām personām
Merve's Atelier nepārdod jūsu informāciju trešajām personām un to sniegs tikai tad, ja tas ir nepieciešams, lai izpildītu mūsu ar jums noslēgto līgumu vai izpildītu juridiskas saistības. Mēs noslēdzam apstrādes līgumu ar uzņēmumiem, kas apstrādā jūsu datus mūsu vārdā, lai nodrošinātu tādu pašu drošības līmeni un jūsu datu konfidencialitāti. Merve's Atelier joprojām ir atbildīgs par šiem procesiem.

Sīkdatnes vai līdzīgas metodes, kuras mēs izmantojam
Merve's Atelier izmanto funkcionālos, analītiskos un izsekošanas sīkfailus. Sīkfails ir mazs teksta fails, kas tiek glabāts datora, planšetdatora vai viedtālruņa pārlūkprogrammā, kad pirmo reizi apmeklējat šo vietni. Merve's Atelier izmanto sīkdatnes ar tīri tehnisku funkcionalitāti. Tie nodrošina vietnes pareizu darbību un, piemēram, to, ka tiek atcerēti jūsu vēlamie iestatījumi. Šīs sīkdatnes tiek izmantotas arī, lai vietne darbotos pareizi un to optimizētu. Turklāt mēs ievietojam sīkdatnes, kas izseko jūsu sērfošanas izturēšanos, lai mēs varētu piedāvāt pielāgotu saturu un reklāmas. Pirmajā mūsu vietnes apmeklējumā mēs jau esam jūs informējuši par šīm sīkdatnēm un esam lūguši jūsu atļauju to ievietošanai. Jūs varat atteikties no sīkdatnēm, iestatot savu interneta pārlūku tā, lai tas vairs neuzglabātu sīkfailus. Turklāt jūs varat arī izdzēst visu informāciju, kas iepriekš tika saglabāta, izmantojot pārlūka iestatījumus. Sk. Paskaidrojumu:

https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Skatīt, modificēt vai dzēst datus
Jums ir tiesības apskatīt, labot vai izdzēst savus personiskos datus. To var izdarīt pats, izmantojot sava konta personiskos iestatījumus.

Turklāt jums ir tiesības atsaukt savu piekrišanu datu apstrādei vai iebilst pret jūsu personas datu apstrādi mūsu uzņēmumā, un jums ir tiesības uz datu nodošanu. Tas nozīmē, ka jūs varat iesniegt mums pieprasījumu nosūtīt personiskos datus, kurus mēs par jums glabājam datorfailā, jums vai citai jūsu minētai organizācijai. Ja vēlaties izmantot savas tiesības iebilst un / vai tiesības uz datu nodošanu, vai ja jums ir citi jautājumi / komentāri par datu apstrādi, lūdzu, nosūtiet norādītu pieprasījumu uz . Lai pārliecinātos, ka jūs esat iesniedzis pārbaudes pieprasījumu, mēs lūdzam nosūtīt identitātes apliecinājuma kopiju kopā ar pieprasījumu. Šajā kopijā izgatavojiet melnu pases fotoattēlu, MRZ (mašīnlasāmā zona, josla ar numuriem pases apakšā), pases numuru un Citizen dienesta numuru (BSN). Tas ir paredzēts, lai aizsargātu jūsu privātumu. Merve's Atelier atbildēs uz jūsu pieprasījumu pēc iespējas ātrāk, bet katrā ziņā četru nedēļu laikā. Merve's Atelier arī vēlas norādīt, ka jums ir iespēja iesniegt sūdzību valsts datu aizsardzības iestādei, Nīderlandes datu aizsardzības pārvaldei. Tas ir iespējams, izmantojot šo saiti:

https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Kā mēs aizsargājam personas datus
Merve's Atelier nopietni uztver jūsu datu aizsardzību un veic atbilstošus pasākumus, lai novērstu ļaunprātīgu izmantošanu, nozaudēšanu, neatļautu piekļuvi un nevēlamu

izpaušana un neatļauta modifikācija. Ja jūtat, ka jūsu dati nav pienācīgi aizsargāti, vai arī tam ir norādes

ļaunprātīga izmantošana, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas dienestu vai izmantojot