Adatvédelmi nyilatkozat

A Merve's Atelier, amely a Veststraat 58 3311SV Dordrecht székhelyén található, felel a személyes adatok feldolgozásáért, a jelen adatvédelmi nyilatkozat szerint.

Elérhetőség:
www.mybreakme.com
Veststraat 58 3311SV Dordrecht
+ 31614470324

A Merve Sener a Merve's Atelier adatvédelmi tisztviselője

Az általunk feldolgozott személyes adatok
A Merve's Atelier az Ön személyes adatait azért dolgozza fel, mert Ön használja szolgáltatásainkat és / vagy azért, mert ezeket az adatokat Önnek adja magának.

Az alábbiakban áttekintést nyújtunk a feldolgozott személyes adatokról:
- Kereszt és vezetéknév

- Nem

- Cím részletei

- Telefonszám

- E-mail cím

- Helymeghatározási adatok

- Információ a tevékenységekről a weboldalunkon

- Internet böngésző és eszköz típusa

- Bankszámlaszám

Speciális és / vagy érzékeny személyes adatok, amelyeket feldolgozunk
Webhelyünkön és / vagy szolgáltatásunkban nem szándékozunk adatokat gyűjteni a 16 évnél fiatalabb webhely látogatóiról. Hacsak nem engedélyezik a szülők vagy gondviselők engedélyét. Azonban nem tudjuk ellenőrizni, hogy a látogató idősebb-e 16-nál. Arra ösztönözzük a szülőket, hogy vegyenek részt gyermekeik online tevékenységében annak érdekében, hogy megakadályozzák a gyermekek szülői beleegyezése nélkül gyűjtött adatait. Ha meg vagy győződve arról, hogy kiskorú személyes adatait gyűjtöttük be az engedély nélkül, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba , akkor töröljük ezt az információt.

Milyen célokra és milyen alapon dolgozzuk fel a személyes adatokat

A Merve's Atelier az alábbi célokból dolgozza fel személyes adatait:
- A fizetés kezelése

- Hírlevél és / vagy reklámfüzet elküldése

- Hívás vagy e-mail küldés, ha ez szolgáltatásunk teljesítéséhez szükséges

- Tájékoztatást nyújtunk szolgáltatásaink és termékeink változásairól

- Adjon meg egy lehetőséget fiók létrehozására

- Termékek és szolgáltatások szállítása az Ön számára

- A Merve's Atelier elemzi az Ön viselkedését a webhelyen annak érdekében, hogy javítsa a weboldalt, és hogy a termékek és szolgáltatások köre az Ön igényeihez igazodjon.

Automatizált döntéshozatal
A Merve's Atelier automatizált feldolgozáson alapuló [igen / nem] döntéseket hoz olyan kérdésekben, amelyeknek (jelentős) következményei lehetnek az egyének számára.

Ezeket a döntéseket számítógépes programok vagy rendszerek hozzák meg ember nélkül (például a Merve's Atelier alkalmazottja). A Merve Atelier az alábbi számítógépes programokat vagy rendszereket használja: [a rendszer nevével együtt, miért használják, az alapjául szolgáló logika, a fontosság és az érintett személy várható következményei]

Mennyi ideig tároljuk a személyes adatokat
A Merve's Atelier nem tárolja az Ön személyes adatait hosszabb ideig, mint amennyire feltétlenül szükség van az adatgyűjtés céljainak eléréséhez. A következő megőrzési időket használjuk a következő személyes adatok (kategóriák) esetében: (Kategória) személyes adatok> Megőrzési idő> Reason Personalia>

Megőrzési idő> Ok címe> Megőrzési idő> Ok Enzovoort> Megőrzési idő> Ok

Személyes adatok megosztása harmadik felekkel
A Merve's Atelier nem adja el az Ön adatait harmadik személyeknek, és csak akkor adja meg azokat, ha ez az Önvel kötött megállapodásunk végrehajtásához vagy a jogi kötelezettség teljesítéséhez szükséges. Feldolgozási megállapodást kötünk azokkal a vállalatokkal, amelyek az Ön nevében dolgozzák fel az Ön adatait az adatok azonos szintű biztonságának és titkosságának biztosítása érdekében. A Merve műhelye továbbra is felelős ezekért a folyamatokért.

Cookie-k vagy hasonló technikák, amelyeket használunk
A Merve's Atelier funkcionális, elemző és nyomkövető sütiket használ. A süti egy kis szöveges fájl, amelyet a számítógép, táblagép vagy okostelefon böngészőjében tárol, amikor először látogatja meg ezt a weboldalt. A Merve's Atelier kizárólag technikai funkcionalitással rendelkező sütiket használ. Ezek biztosítják, hogy a webhely megfelelően működjön, és hogy például emlékezzen a kívánt beállításokra. Ezeket a sütiket a webhely megfelelő működésének és optimalizálásának a felhasználására is használják. Ezen felül sütiket helyezünk el, amelyek nyomon követik a szörfözés viselkedését, hogy testreszabott tartalmat és hirdetéseket kínálhassunk. A weboldalunkon tett első látogatásakor már tájékoztatta Önt ezekről a sütikről, és kérdezte az Ön engedélyét a helyük elhelyezéséhez. A sütikből való leiratkozáshoz az Internet böngészőt úgy kell beállítani, hogy az már nem tárolja a sütiket. Ezenkívül törölheti az összes olyan információt is, amelyet korábban a böngésző beállításain mentett el. Lásd a magyarázatot:

https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Adatainak megtekintése, módosítása vagy törlése
Önnek joga van megtekinteni, javítani vagy törölni személyes adatait. Ezt a fiók személyes beállításaival is megteheti.

Ezenkívül jogában áll visszavonni az adatkezeléshez való hozzájárulását, vagy tiltakozni a személyes adatainak a társaság általi feldolgozása ellen, és joga van az adatok átadhatóságához. Ez azt jelenti, hogy kérelmet nyújthat be nekünk a számítógépes fájlban tárolt személyes adatok megküldéséhez neked vagy az Ön által említett másik szervezethez. Ha ki akarja élni a kifogásoláshoz való joggal és / vagy az adatok átadhatóságához való jogával, vagy ha további kérdései vagy megjegyzései vannak az adatfeldolgozással kapcsolatban, kérjük, küldjön egy külön kérést a . Annak biztosítása érdekében, hogy az ellenőrzési kérelmet Ön tette, kérjük, küldje el a kérelemmel személyazonossági igazolásának másolatát. Készítse el ebbe a másolatba az útlevélfotót, az MRZ-t (géppel olvasható zóna, az útlevél alján található számokkal ellátott szalag), az útlevél számát és a Citizen service number (BSN) feketét. Ennek célja a magánélet védelme. A Merve's Atelier a lehető leggyorsabban, de mindenesetre négy héten belül válaszol kérésére. A Merve's Atelier arra is rámutat, hogy lehetősége van panaszt benyújtani a nemzeti adatvédelmi hatóságnak, a Holland Adatvédelmi Hatóságnak. Ez a következő link segítségével lehetséges:

https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hogyan védjük a személyes adatokat?
A Merve's Atelier komolyan veszi az Ön adatainak védelmét, és megteszi a megfelelő intézkedéseket a visszaélések, az elvesztés, az illetéktelen hozzáférés és a nem kívánt

nyilvánosságra hozatal és jogosulatlan módosítás. Ha úgy érzi, hogy adatait nem védik megfelelően, vagy vannak erre utalások

visszaélés, kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal vagy a