Izjava o privatnosti

Merve's Atelier smješten u Veststraat 58 3311SV Dordrecht odgovoran je za obradu osobnih podataka kao što je prikazano u ovoj izjavi o privatnosti.

Kontakt podaci:
www.mybreakme.com
Veststraat 58 3311SV Dordrecht
+ 31614470324

Merve Sener je službenik za zaštitu podataka Merve's Ateljea. Do nje se može doći putem

Osobni podaci koje obrađujemo
Merve's Atelier obrađuje vaše osobne podatke zato što koristite naše usluge i / ili zato što sami sebi dajete te podatke.

Ispod ćete pronaći pregled osobnih podataka koje obrađujemo:
- Ime i prezime

- Spol

- Pojedinosti o adresi

- Broj telefona

- Adresa e-pošte

- Podaci o lokaciji

- Informacije o vašim aktivnostima na našoj web stranici

- internetski preglednik i vrsta uređaja

- Broj bankovnog računa

Posebni i / ili osjetljivi osobni podaci koje obrađujemo
Naša web stranica i / ili usluga ne namjeravaju prikupljati podatke o posjetiteljima web stranice koji su mlađi od 16 godina. Osim ako nemaju dopuštenje roditelja ili skrbnika. Međutim, ne možemo provjeriti je li posjetitelj stariji od 16. Potičemo roditelje da sudjeluju u mrežnim aktivnostima svoje djece kako bi spriječili prikupljanje podataka o djeci bez pristanka roditelja. Ako ste uvjereni da smo prikupili osobne podatke o maloljetniku bez ove dozvole, kontaktirajte nas putem , tada brišemo ove podatke.

U koju svrhu i na temelju čega obrađujemo osobne podatke

Merve's Atelier obrađuje vaše osobne podatke u sljedeće svrhe:
- Rukovanje s uplatom

- Slanje naše brošure i / ili reklamne brošure

- Moguće vam je nazvati ili poslati e-poštom ako je to potrebno kako biste mogli obavljati naše usluge

- Obavijestiti vas o promjenama naših usluga i proizvoda

- Ponuditi vam mogućnost stvaranja računa

- Da vam isporučim robu i usluge

- Merve's Atelier analizira vaše ponašanje na web mjestu kako bi poboljšao web mjesto i asortiman proizvoda i usluga prilagodio vašim željama.

Automatizirano odlučivanje
Merveov Atelier donosi [da / ne] odluke na temelju automatizirane obrade pitanja koja mogu imati (značajne) posljedice za pojedince.

To su odluke koje donose računalni programi ili sustavi, bez ljudskog bića (na primjer, zaposlenik Merveovog ateljea). Merve's Atelier koristi sljedeće računalne programe ili sustave: [zajedno s imenom sustava, zašto se koristi, na temelju logike, važnosti i očekivanih posljedica za dotičnu osobu]

Koliko dugo pohranjujemo osobne podatke
Merve's Atelier ne pohranjuje vaše osobne podatke duže nego što je nužno potrebno za postizanje svrhe u koje se prikupljaju vaši podaci. Sljedeća razdoblja zadržavanja koristimo za sljedeće (kategorije) osobnih podataka: (kategorija) osobni podaci> razdoblje zadržavanja> personalizacija razloga>

Razdoblje zadržavanja> adresa razloga> razdoblje zadržavanja> razlog Enzovoort> razdoblje zadržavanja> razlog

Dijeljenje osobnih podataka s trećim stranama
Merveov Atelier ne prodaje vaše podatke trećim osobama i pružit će ih samo ako je to neophodno za provedbu našeg sporazuma s vama ili za ispunjenje zakonske obveze. S tvrtkama koje obrađuju vaše podatke u naše ime sklapamo ugovor o obradi kako bismo osigurali istu razinu sigurnosti i povjerljivosti vaših podataka. Merve's Atelier ostaje odgovoran za ove procese.

Kolačići ili slične tehnike koje koristimo
Merve's Atelier koristi funkcionalne, analitičke i kolačiće za praćenje. Kolačić je mala tekstualna datoteka koja se sprema u preglednik vašeg računala, tableta ili pametnog telefona prilikom prvog posjeta ovoj web stranici. Merve's Atelier koristi kolačiće s čisto tehničkom funkcionalnošću. Na taj se način osigurava da web stranica ispravno funkcionira i da se, primjerice, pamte željene postavke. Ovi se kolačići također koriste kako bi web stranica ispravno radila i optimizirala je. Pored toga postavljamo kolačiće koji prate vaše surfanje i ponašanje tako da možemo ponuditi prilagođeni sadržaj i reklame. Pri prvom posjetu našoj web stranici već smo vas obavijestili o ovim kolačićima i zatražili ste vaše dopuštenje za njihovo postavljanje. Kolačiće možete isključiti postavljanjem internetskog preglednika tako da više ne pohranjuje kolačiće. Uz to možete izbrisati i sve podatke koji su prethodno spremljeni putem postavki vašeg preglednika. Pogledajte objašnjenje:

https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Prikaz, izmjena ili brisanje podataka
Imate pravo na pregled, ispravak ili brisanje vaših osobnih podataka. To možete učiniti sami putem osobnih postavki svog računa.

Pored toga, imate pravo povući svoj pristanak za obradu podataka ili prigovoriti na obradu vaših osobnih podataka od strane naše tvrtke i imate pravo na prijenos podataka. To znači da nam možete podnijeti zahtjev za slanje osobnih podataka koje držimo o vama u računalnoj datoteci vama ili drugoj organizaciji koju spominjete vi. Ako želite iskoristiti svoje pravo na prigovor i / ili pravo na prijenos podataka ili imate drugih pitanja / komentara o obradi podataka, pošaljite određeni zahtjev na , Da biste osigurali da ste zahtjev za uvid učinili, tražimo da pošaljete kopiju svog dokaza o identitetu sa zahtjevom. U ovoj kopiji napravite fotografiju svoje putovnice, MRZ (strojno čitljiva zona, traka s brojevima na dnu putovnice), broj putovnice i Broj službene službe (BSN) crne boje. Ovo je zaštita vaše privatnosti. Merveov Atelier odgovorit će na vaš zahtjev što je prije moguće, ali u svakom slučaju u roku od četiri tjedna. Merve's Atelier također želi istaknuti da imate mogućnost podnijeti žalbu nacionalnom tijelu za zaštitu podataka, nizozemskoj Agenciji za zaštitu podataka. To je moguće putem sljedeće veze:

https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Kako štitimo osobne podatke
Merve's Atelier ozbiljno uzima zaštitu vaših podataka i poduzima odgovarajuće mjere za sprečavanje zloupotrebe, gubitka, neovlaštenog pristupa i neželjenih

otkrivanje i neovlaštena izmjena. Ako smatrate da vaši podaci nisu pravilno zaštićeni ili postoje indikacije

zloupotreba, molimo kontaktirajte našu službu za korisnike ili putem