FAQ

De Break Me Original is ruim 300 gram aan chocolade exclusief de eventuele toppings
Formaat reep : 14 × 19 cm
Formaat kaart : 10 × 15 cm
Kaart is dubbelzijdig gedrukt

Break Me Mini is ruim 100 gram aan chocolade exclusief de eventuele toppings
Formaat reep : 8,5 × 11 cm
Formaat kaart : 5 × 8,5 cm
Kaart is eenzijdig gedrukt

Binnen Nederland wordt je bestelling binnen anderhalf week geleverd.

Deze optie bieden we helaas niet aan. Dit om teleurstellingen te voorkomen door mogelijke vertragingen. We willen beloftes kunnen nakomen. Wel kunnen we noteren op het verzenddoos dat de verpakking pas geopend mag worden op een bepaald datum. Dit kan aangegeven worden tijdens het afronden van je bestelling in het vakje 'opmerkingen'.

Nee. Ze worden zorgvuldig en veilig verpakt. Chocolade smelt niet onder de 32° Celsius. Tijdens een hittegolf wachten we met verzenden voor het geval dat.

Maak direct een foto van de reep en verpakking. Stuur deze op naar samen met je ordernummer. We maken zo snel mogelijk een nieuwe reep en sturen het gratis naar je op.

Ja zeker. Tijdens het afronden van je bestelling kan je kiezen tussen verzenden en afhalen. Afhaalperiode is hetzelfde als de levertijd van de verzending. Zodra de bestelling klaar staat voor afhalen krijg je hierover een mail met de benodigde informatie. Houd hierdoor je mailbox goed in de gaten, check ook af en toe je spambox. Het komt voor dat het daar terechtkomt namelijk.

Indien op de juiste manier bewaard is onze chocolade minstens drie maanden houdbaar. Chocolade is een lang houdbaar product en kan ruim een jaar tot twee goed blijven. Toch adviseren we het te houden bij de drie maanden. Ongeacht welk product je besteld.

Nee. Reden hiervoor is het volgende. Er zitten een soort kristallen in chocolade. Als het in de koelkast komt kan het overkristalliseren en komt de chocola te 'zweten'. Het kan verkleuren en plakkerig aanvoelen. Ondanks dat dit niet betekend dat het niet te eten is, is het geen aantrekkelijk gezicht. Wel kan je de chocolade 10 minuten in de koelkast zetten net voordat je het gaat eten. Dan krijg je de lekkere crunch en zit het niet lang genoeg om te overkristalliseren

Chocolade is wat eigenwijs. Ze wilt niet te warm, niet te koud. Het beste is om onze chocola te bewaren tussen de 15 en 20 graden in een donker en droog plek. Wil je een krokante bite? Doe het dan net vóór het breken/eten voor 10 minuten in de koelkast.

Nee, we hebben geen fysieke winkel. Langskomen om te kijken naar het assortiment of ter plekken een break me bestellen is niet mogelijk. Wel kan je kiezen voor afhalen en kan je vragen naar de specials aan de deur. Je kan extra repen kopen aan de deur zolang er voorraad is

Wij kiezen ervoor om de verantwoordelijkheid over contact geld niet op ons te nemen. Repen met geld erin sturen we niet per post op. Wel is het een mogelijkheid als de reep wordt afgehaald. In dat geval kan je de reep bestellen volgens de huidige stappen. Kies voor afhalen. Vermeld dat er geld in moet en de hoeveelheid hiervan. Wij sturen je een tikkie via de mail. Zodra deze is betaald nemen we je bestelling in behandeling.

Dat wat jij ontwerpt is wat wij binnenkrijgen. Wij kunnen hier niets aan wijzigen. Controleer altijd of je kaart is geworden naar wens. Als het niet is uitgekomen hoe je het had verwacht mail ons zo snel mogelijk. Als we nog niet aan je bestelling zijn begonnen annuleren we je bestelling en kan je de reep opnieuw ontwerpen.

Nee. Omdat wij voedsel aanbieden is retourneren niet mogelijk.

Stuur ons je ordernummer en een foto van de fout. Wij sturen je zo snel mogelijk kosteloos een nieuwe op.

Door verder te gaan, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.