Δήλωση απορρήτου

Το Atelier της Merve, το οποίο βρίσκεται στο Veststraat 58 3311SV Dordrecht, είναι υπεύθυνο για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων όπως φαίνεται σε αυτή τη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Στοιχεία επικοινωνίας:
www.mybreakme.com
Veststraat 58 3311SV Dordrecht
+ 31614470324

Ο Merve Sener είναι ο Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων του Atelier της Merve και μπορεί να προσεγγιστεί μέσω του

Προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε
Το Atelier της Merve επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα επειδή χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας ή / και επειδή μας παρέχετε αυτά τα δεδομένα μόνοι σας.

Παρακάτω θα βρείτε μια επισκόπηση των προσωπικών δεδομένων που επεξεργαζόμαστε:
- Όνομα και επώνυμο

- Φύλο

- Στοιχεία διευθύνσεων

- Τηλεφωνικός αριθμός

- Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

- Δεδομένα τοποθεσίας

- Πληροφορίες για τις δραστηριότητές σας στην ιστοσελίδα μας

- Πρόγραμμα περιήγησης στο Internet και τύπου συσκευής

- Αριθμός τραπεζικού λογαριασμού

Ειδικά ή / και ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε
Ο ιστότοπος ή / και η υπηρεσία μας δεν σκοπεύει να συλλέξει δεδομένα σχετικά με τους επισκέπτες του ιστότοπου νεότεροι από τα 16 χρόνια. Εκτός εάν έχουν άδεια από γονείς ή κηδεμόνα. Ωστόσο, δεν μπορούμε να ελέγξουμε αν ο επισκέπτης είναι παλαιότερος από το 16. Γι 'αυτό, συμβουλεύουμε τους γονείς να συμμετέχουν στις ηλεκτρονικές δραστηριότητες των παιδιών τους, προκειμένου να αποφεύγεται η συλλογή δεδομένων σχετικά με τα παιδιά χωρίς τη συγκατάθεση των γονέων. Εάν είστε πεπεισμένοι ότι συλλέξαμε προσωπικές πληροφορίες σχετικά με έναν ανήλικο χωρίς αυτήν την άδεια, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω , θα καταργήσουμε αυτές τις πληροφορίες.

Για ποιο σκοπό και σε ποια βάση επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα

Το Atelier της Merve επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:
- Διαχείριση της πληρωμής σας

- Αποστολή του ενημερωτικού μας δελτίου και / ή διαφημιστικού φυλλαδίου

- Να είστε σε θέση να καλέσετε ή να στείλετε μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν αυτό είναι απαραίτητο για να μπορέσετε να εκτελέσετε τις υπηρεσίες μας

- Να ενημερώνεστε για αλλαγές στις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας

- Σας προσφέρουμε την επιλογή δημιουργίας λογαριασμού

- Να παραδίδετε αγαθά και υπηρεσίες σε εσάς

- Το Atelier της Merve αναλύει τη συμπεριφορά σας στον ιστότοπο, προκειμένου να βελτιωθεί ο ιστότοπος και να προσαρμοστεί το φάσμα των προϊόντων και υπηρεσιών στις προτιμήσεις σας.

Αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων
Το Atelier της Merve εκδίδει αποφάσεις [ναι / όχι] με βάση αυτοματοποιημένη επεξεργασία σε θέματα που μπορεί να έχουν (σημαντικές) συνέπειες για τα άτομα.

Αυτές είναι οι αποφάσεις που γίνονται με προγράμματα ή συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, χωρίς άνθρωπο (για παράδειγμα, υπάλληλος του Atelier του Merve). Το Atelier της Merve χρησιμοποιεί τα ακόλουθα προγράμματα ή συστήματα υπολογιστών: [συμπληρώστε με το όνομα του συστήματος, γιατί χρησιμοποιείται, την υποκείμενη λογική, τη σημασία και τις αναμενόμενες συνέπειες για το συγκεκριμένο άτομο]

Πόσο καιρό αποθηκεύουμε προσωπικά δεδομένα
Το Atelier της Merve δεν αποθηκεύει τα προσωπικά σας δεδομένα για περισσότερο από ό, τι είναι απολύτως απαραίτητο για την επίτευξη των σκοπών για τους οποίους συλλέγονται τα δεδομένα σας. Χρησιμοποιούμε τις ακόλουθες περιόδους κράτησης για τις ακόλουθες κατηγορίες προσωπικών δεδομένων: (Κατηγορία) προσωπικά δεδομένα> Περίοδος διατήρησης> Λόγος Personalia>

Περίοδος διατήρησης> Αιτιολογία Διεύθυνση> Περίοδος διατήρησης> Αιτιολογία Enzovoort> Περίοδος διατήρησης> Αιτιολογία

Κοινή χρήση προσωπικών δεδομένων με τρίτους
Το Atelier της Merve δεν πωλεί τις πληροφορίες σας σε τρίτους και θα σας παράσχει μόνο εάν αυτό είναι απαραίτητο για την εφαρμογή της συμφωνίας μας μαζί σας ή για να συμμορφωθείτε με μια νομική υποχρέωση. Συμμετέχουμε σε μια συμφωνία επεξεργασίας με εταιρείες που επεξεργάζονται τα δεδομένα σας για λογαριασμό μας για να διασφαλίσουμε το ίδιο επίπεδο ασφάλειας και εμπιστευτικότητας των δεδομένων σας. Το Atelier της Merve παραμένει υπεύθυνο για αυτές τις διαδικασίες.

Cookies ή παρόμοιες τεχνικές που χρησιμοποιούμε
Το Atelier της Merve χρησιμοποιεί λειτουργικά, αναλυτικά και tracking cookies. Ένα cookie είναι ένα μικρό αρχείο κειμένου που αποθηκεύεται στο πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή, του tablet ή του smartphone σας όταν επισκέπτεστε για πρώτη φορά αυτόν τον ιστότοπο. Το Atelier της Merve χρησιμοποιεί cookies με καθαρά τεχνική λειτουργικότητα. Αυτά εξασφαλίζουν ότι ο ιστότοπος λειτουργεί σωστά και ότι, για παράδειγμα, οι προτιμήσεις σας θυμούνται. Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται επίσης για να λειτουργήσει σωστά ο ιστότοπος και να το βελτιστοποιήσει. Επιπλέον, τοποθετούμε cookies που παρακολουθούν τη συμπεριφορά σας σερφ για να προσφέρουμε προσαρμοσμένο περιεχόμενο και διαφημίσεις. Κατά την πρώτη σας επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας, σας έχουμε ήδη ενημερώσει για αυτά τα cookies και έχετε ζητήσει την άδειά σας για να τα τοποθετήσετε. Μπορείτε να εξαιρεθείτε από τα cookies ρυθμίζοντας το πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο έτσι ώστε να μην αποθηκεύει πλέον cookies. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να διαγράψετε όλες τις πληροφορίες που αποθηκεύσατε προηγουμένως μέσω των ρυθμίσεων του προγράμματος περιήγησης. Δείτε για μια εξήγηση:

https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Προβολή, τροποποίηση ή διαγραφή δεδομένων
Έχετε το δικαίωμα να προβάλετε, να διορθώσετε ή να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα. Μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας μέσω των προσωπικών ρυθμίσεων του λογαριασμού σας.

Επιπλέον, έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας για επεξεργασία δεδομένων ή να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από την εταιρεία μας και έχετε το δικαίωμα μεταφοράς δεδομένων. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να υποβάλετε ένα αίτημα σε εμάς να στείλετε τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς σε ένα αρχείο υπολογιστή σε εσάς ή σε κάποιον άλλο οργανισμό που σας αναφέρατε. Αν θέλετε να κάνετε χρήση του δικαιώματός σας να αντιταχθείτε ή / και το δικαίωμα μεταφοράς δεδομένων ή εάν έχετε άλλες ερωτήσεις / σχόλια σχετικά με την επεξεργασία δεδομένων, στείλτε ένα συγκεκριμένο αίτημα . Για να βεβαιωθείτε ότι έχετε υποβάλει την αίτηση για επιθεώρηση, σας ζητάμε να στείλετε ένα αντίγραφο της απόδειξης ταυτότητάς σας με το αίτημα. Κάντε σε αυτό το αντίγραφο τη φωτογραφία διαβατηρίου σας, τη MRZ (αναγνώσιμη από μηχάνημα ζώνη, τη λωρίδα με αριθμούς στο κάτω μέρος του διαβατηρίου), τον αριθμό διαβατηρίου και τον αριθμό υπηρεσίας Citizen (BSN) μαύρο. Αυτό προστατεύει το απόρρητό σας. Το Atelier της Merve θα απαντήσει στο αίτημά σας το συντομότερο δυνατό, αλλά σε κάθε περίπτωση εντός τεσσάρων εβδομάδων. Το Atelier της Merve θέλει επίσης να επισημάνει ότι έχετε την επιλογή να υποβάλετε καταγγελία στην εθνική αρχή προστασίας δεδομένων, την Ολλανδική Αρχή Προστασίας Δεδομένων. Αυτό είναι δυνατό μέσω του ακόλουθου συνδέσμου:

https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Πώς προστατεύουμε τα προσωπικά δεδομένα
Το Atelier της Merve λαμβάνει σοβαρά υπόψη την προστασία των δεδομένων σας και λαμβάνει τα κατάλληλα μέτρα για την αποφυγή καταχρήσεων, απώλειας, μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης ή ανεπιθύμητων

αποκάλυψη και μη εξουσιοδοτημένη τροποποίηση. Αν νομίζετε ότι τα δεδομένα σας δεν προστατεύονται σωστά ή υπάρχουν ενδείξεις

κακοποίηση, επικοινωνήστε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών μας ή μέσω της