Prohlášení o ochraně osobních údajů

Společnost Merve's Atelier, která se nachází ve společnosti Veststraat 58 3311SV Dordrecht, odpovídá za zpracování osobních údajů, jak je uvedeno v tomto prohlášení o ochraně osobních údajů.

Kontaktní údaje:
www.mybreakme.com
Veststraat 58 3311SV Dordrecht
+ 31614470324

Merve Sener je inspektorem ochrany dat ateliéru Merve's, kterého lze dosáhnout prostřednictvím

Osobní údaje, které zpracováváme
Merve's Atelier zpracovává vaše osobní údaje, protože využíváte naše služby a / nebo proto, že nám tyto údaje poskytujete sami.

Níže uvádíme přehled osobních údajů, které zpracováváme:
- Jméno a příjmení

- Pohlaví

- Detaily adresy

- Telefonní číslo

- E-mailová adresa

- Údaje o poloze

- Informace o vašich aktivitách na našem webu

- internetový prohlížeč a typ zařízení

- Číslo bankovního účtu

Speciální a / nebo citlivé osobní údaje, které zpracováváme
Naše webové stránky a / nebo služba nemá v úmyslu shromažďovat údaje o návštěvnících webových stránek, kteří jsou mladší než 16 roky. Pokud nemají povolení od rodičů nebo opatrovníků. Nemůžeme však zkontrolovat, zda je návštěvník starší než 16. Proto podporujeme rodiče, aby se podíleli na on-line aktivitách svých dětí, aby se předešlo shromažďování údajů o dětech bez souhlasu rodičů. Pokud jste přesvědčeni, že jsme získali osobní údaje o nezletilé osobě bez tohoto souhlasu, kontaktujte nás prosím , tyto informace odstraníme.

Za jakým účelem a na jakém základě zpracováváme osobní údaje

Merve's Atelier zpracovává vaše osobní údaje pro následující účely:
- Zpracování vaší platby

- Zasílání našeho informačního bulletinu a / nebo reklamní brožury

- Možnost zavolat nebo poslat e-mail, pokud je to nezbytné k tomu, abychom mohli poskytovat naše služby

- Informujte vás o změnách našich služeb a produktů

- Nabízí vám možnost vytvoření účtu

- Dodávat vám zboží a služby

- Merve's Atelier analyzuje vaše chování na webu s cílem vylepšit web a přizpůsobit nabídku produktů a služeb vašim preferencím.

Automatizované rozhodování
Merve's Atelier činí rozhodnutí [ano / ne] na základě automatizovaného zpracování v záležitostech, které mohou mít (významné) důsledky pro jednotlivce.

To jsou rozhodnutí, která jsou učiněna pomocí počítačových programů nebo systémů, bez lidské bytosti (například zaměstnanec Merve's Atelier). Merve's Atelier používá následující počítačové programy nebo systémy: [doplňte název systému, proč se používá, základní logika, význam a očekávané důsledky pro dotyčnou osobu]

Jak dlouho uchováváme osobní údaje
Merve's Atelier neuchovává vaše osobní údaje déle, než je nezbytně nutné k dosažení účelu, pro který jsou vaše údaje shromažďovány. Následující doby uchovávání používáme pro následující (kategorie) osobních údajů: (Kategorie) osobní údaje> Doba uchovávání> Důvod Personalia>

Retenční období> Důvodová adresa> Retenční období> Důvodová Enzovoort> Retenční období> Důvod

Sdílení osobních údajů s třetími stranami
Společnost Merve's Atelier neprodává vaše informace třetím stranám a poskytne je pouze v případě, že je to nezbytné pro provedení naší dohody s vámi nebo pro splnění zákonné povinnosti. Uzavřeme smlouvu o zpracování se společnostmi, které zpracovávají vaše údaje v našem zastoupení, abychom zajistili stejnou úroveň zabezpečení a důvěrnosti vašich dat. Za tyto procesy zůstává zodpovědný Merve's Atelier.

Cookies nebo podobné techniky, které používáme
Merve's Atelier používá funkční, analytické a sledovací cookies. Cookie je malý textový soubor, který je uložen v prohlížeči vašeho počítače, tabletu nebo smartphonu při první návštěvě tohoto webu. Merve's Atelier používá cookies s čistě technickou funkčností. Tím je zajištěno, že web funguje správně a že si například pamatujete preferovaná nastavení. Tyto soubory cookie se také používají k tomu, aby web fungoval správně a optimalizoval jej. Kromě toho umisťujeme soubory cookie, které sledují vaše chování při surfování, abychom mohli nabídnout přizpůsobený obsah a reklamy. Při vaší první návštěvě našich webových stránek jsme vás již o těchto cookies informovali a požádali jsme o svolení je umístit. Můžete se odhlásit od cookies nastavením internetového prohlížeče tak, aby již cookies neukládal. Kromě toho můžete také vymazat všechny informace, které byly dříve uloženy pomocí nastavení vašeho prohlížeče. Viz vysvětlení:

https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Zobrazení, úpravy nebo mazání dat
Máte právo prohlížet, opravovat nebo mazat vaše osobní údaje. Můžete to udělat sami prostřednictvím osobních nastavení vašeho účtu.

Kromě toho máte právo odvolat svůj souhlas se zpracováním údajů nebo vznést námitku proti zpracování vašich osobních údajů naší společností a máte právo na přenositelnost údajů. To znamená, že můžete nám poslat žádost o zaslání osobních údajů, které o vás máme, v počítačovém souboru na vás nebo na jinou uvedenou organizaci. Pokud chcete využít svého práva na námitky a / nebo práva na přenositelnost dat nebo pokud máte další dotazy / připomínky ke zpracování dat, zašlete prosím specifikovanou žádost na . Abychom se ujistili, že jste požádali o inspekci, žádáme o zaslání kopie vašeho dokladu totožnosti s touto žádostí. V této kopii si udělejte pasovou fotografii, MRZ (strojově čitelná zóna, pásek s čísly na spodní straně pasu), číslo pasu a občanské číslo služby (BSN) černé. Toto je ochrana vašeho soukromí. Merve's Atelier odpoví na vaši žádost co nejrychleji, v každém případě však do čtyř týdnů. Merve's Atelier také chce zdůraznit, že máte možnost podat stížnost vnitrostátnímu orgánu pro ochranu údajů, nizozemskému úřadu pro ochranu údajů. To je možné prostřednictvím následujícího odkazu:

https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Jak chráníme osobní údaje
Merve's Atelier bere ochranu vašich dat vážně a přijímá příslušná opatření k zabránění zneužití, ztrátě, neoprávněnému přístupu a nežádoucímu

zveřejnění a neoprávněná změna. Pokud máte pocit, že vaše data nejsou řádně chráněna nebo existují nějaké náznaky

zneužití, kontaktujte náš zákaznický servis nebo prostřednictvím