Declaració de privacitat

Merve's Atelier, ubicada a Veststraat 58 3311SV Dordrecht, és responsable del tractament de dades personals tal com es mostra en aquesta declaració de privadesa.

Informació de contacte:
www.mybreakme.com
Veststraat 58 3311SV Dordrecht
+ 31614470324

Merve Sener és responsable de protecció de dades de Merve's Atelier, on s'hi pot accedir

Dades personals que processem
Merve's Atelier processa les vostres dades personals perquè utilitzeu els nostres serveis i / o perquè ens faciliteu aquestes dades vosaltres mateixos.

A continuació, trobareu una descripció general de les dades personals que processem:
- Nom i cognoms

- Gènere

- Dades d’adreça

- Número de telèfon

- Adreça de correu electrònic

- Dades d’ubicació

- Informació sobre les vostres activitats al nostre lloc web

- Navegador d'Internet i tipus de dispositiu

- Número de compte bancari

Dades personals especials i / o sensibles que processem
El nostre lloc web o servei no té intenció de recopilar dades sobre visitants de llocs web que són menors de 16 anys. Tret que tinguin permís de pares o tutors. Tanmateix, no podem comprovar si un visitant és anterior a 16. Animem els pares a participar en les activitats en línia dels seus fills, per tal d'evitar que les dades sobre els nens siguin recollits sense el consentiment dels pares. Si està convençut que hem recopilat informació personal sobre un menor sense aquest permís, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través de , llavors eliminem aquesta informació.

Per què i en quina base processem les dades personals

Merve's Atelier processa les seves dades personals per a les finalitats següents:
- Gestió del pagament

- Enviament del nostre butlletí i / o fulletó publicitari

- Ser capaç de trucar o enviar per correu electrònic si és necessari per poder realitzar els nostres serveis

- Informeu-vos de canvis als nostres serveis i productes

- Oferiu-vos l’opció de crear un compte

- Per lliurar-vos béns i serveis

- Merve's Atelier analitza el vostre comportament al lloc web per millorar-lo i ajustar la gamma de productes i serveis a les vostres preferències.

Presa de decisions automatitzada
Merve's Atelier pren decisions [sí / no] basades en el processament automatitzat de problemes que poden tenir conseqüències (significatives) per a individus.

Es tracta de decisions que es prenen per programes o sistemes informàtics sense un ésser humà (per exemple, un empleat de Merve's Atelier). Merve's Atelier utilitza els programes o sistemes informàtics següents: [completat amb el nom del sistema, per què s'utilitza, subjacent a la lògica, la importància i les conseqüències esperades per a la persona afectada]

Quant trigem a emmagatzemar dades personals
Merve's Atelier no emmagatzema les vostres dades durant més temps del que és estrictament necessari per assolir les finalitats per a les quals es recopilen les vostres dades. Utilitzem els següents períodes de retenció per a les següents (categories) de dades personals: (categoria) dades personals> Període de retenció> Reason Personalia>

Període de retenció> Adreça de motiu> Període de retenció> Motiu Enzovoort> Període de retenció> Motiu

Compartir dades personals amb tercers
Merve's Atelier no ven la vostra informació a tercers i només la proporcionarà si això és necessari per a la implementació del nostre acord amb vostè o per complir amb una obligació legal. Acordem un acord de processament amb empreses que processen les vostres dades en nom nostre per garantir el mateix nivell de seguretat i confidencialitat de les vostres dades. Merve's Atelier continua sent la responsable d'aquests processos.

Galetes o tècniques similars que utilitzem
Merve's Atelier utilitza cookies funcionals, analítiques i de seguiment. Una cookie és un petit fitxer de text que s’emmagatzema al navegador del vostre ordinador, tauleta o telèfon intel·ligent quan visiteu aquest lloc web. Merve's Atelier utilitza cookies amb una funcionalitat purament tècnica. Aquests garanteixen que el lloc web funciona correctament i que, per exemple, es recorden les configuracions preferides. Aquestes cookies també s’utilitzen per fer que el lloc web funcioni correctament i per optimitzar-lo. A més, col·loquem cookies que rastregen el vostre comportament de navegació per tal de poder oferir contingut i anuncis personalitzats. En la primera visita al nostre lloc web, ja us hem informat sobre aquestes cookies i hem sol·licitat el vostre permís per col·locar-les. Podeu desactivar les cookies mitjançant la configuració del vostre navegador d’internet de manera que ja no emmagatzemi cookies. A més, també podeu suprimir tota la informació que abans es guardés mitjançant la configuració del vostre navegador. Consulteu una explicació:

https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Veure, modificar o eliminar dades
Tens dret a visualitzar, corregir o suprimir les dades personals. Podeu fer-ho vosaltres mateixos mitjançant la configuració personal del vostre compte.

A més, teniu dret a retirar el consentiment per al tractament de dades o a oposar-vos al tractament de les vostres dades personals per part de la nostra empresa i teniu dret a la transferibilitat de dades. Això vol dir que ens podeu enviar una sol·licitud per enviar les dades personals que tenim sobre vosaltres en un fitxer informàtic a vosaltres o a una altra organització esmentada per vosaltres. Si voleu fer ús del vostre dret d’objecte i / o del dret a la transferibilitat de dades o si teniu altres preguntes / comentaris sobre el tractament de dades, envieu una sol·licitud especificada a . Per assegurar-vos que la sol·licitud d’inspecció l’hagi realitzat, sol·licitem que enviï una còpia de la prova d’identitat amb la sol·licitud. Escriviu en aquesta còpia la foto del passaport, MRZ (zona llegible per màquina, la tira amb números a la part inferior del passaport), número de passaport i número d'atenció al ciutadà (BSN) en negre. Això és per protegir la vostra privadesa. Merve's Atelier respondrà a la vostra sol·licitud el més ràpidament possible, però en qualsevol cas en quatre setmanes. Merve’s Atelier també vol assenyalar que teniu l’opció de presentar una queixa a l’autoritat nacional de protecció de dades, l’autoritat holandesa de protecció de dades. Això és possible mitjançant el següent enllaç:

https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Com protegim les dades personals
Merve's Atelier es pren seriosament la protecció de les vostres dades i adopta les mesures adequades per evitar abusos, pèrdues, accés no autoritzat i no desitjats.

divulgació i modificació no autoritzada. Si creieu que les vostres dades no estan protegides correctament o hi ha indicis

abús, contacteu amb el nostre servei d’atenció al client o via