Декларация за поверителност

Merteli's Atelier, разположен на Veststraat 58 3311SV Dordrecht, е отговорен за обработката на лични данни, както е показано в тази декларация за поверителност.

Информация за контакт:
www.mybreakme.com
Veststraat 58 3311SV Dordrecht
+ 31614470324

Merve Sener е служител по защита на данните в Atelier на Merve, до която може да се свържете чрез

Лични данни, които обработваме
Merteli's Atelier обработва вашите лични данни, защото използвате нашите услуги и / или защото сами предоставяте тези данни.

По-долу ще намерите преглед на личните данни, които обработваме:
- име и фамилия

- Пол

- Детайли за адреса

- Телефонен номер

- имейл адрес

- Данни за местоположение

- Информация за вашите дейности на нашия уебсайт

- Интернет браузър и тип устройство

- Номер на банкова сметка

Специални и / или чувствителни лични данни, които обработваме
Нашият уебсайт и / или услуга не възнамеряват да събират данни за посетители на уебсайтове, по-млади от 16 години. Освен ако нямат разрешение от родители или настойници. Въпреки това не можем да проверим дали посетителят е по-стар от 16. Затова съветваме родителите да участват в онлайн дейностите на децата си, за да се предотврати събирането на данни за деца без съгласието на родителите. Ако сте убедени, че сме събрали лична информация за непълнолетно лице без това разрешение, моля свържете се с нас чрез , ще премахнем тази информация.

За каква цел и на каква основа обработваме лични данни

Atelier на Merve обработва вашите лични данни за следните цели:
- Работа с плащането

- Изпращане на нашия бюлетин и / или рекламна брошура

- Да може да ви се обади или да ви изпрати имейл, ако това е необходимо, за да можем да извършваме нашите услуги

- Информират ви за промени в нашите услуги и продукти

- Предлагат ви възможност да създадете акаунт

- За да ви доставим стоки и услуги

- Atelier на Merve анализира вашето поведение на уебсайта, за да подобри уебсайта и да приспособи гамата от продукти и услуги към вашите предпочитания.

Автоматизирано вземане на решения
Atelier на Merve взема [да / не] решения въз основа на автоматизирана обработка по въпроси, които могат да имат (значителни) последици за хората.

Това са решения, които се вземат от компютърни програми или системи, без човек (например служител на Atelier на Merve). Atelier на Merve използва следните компютърни програми или системи: [допълва се с името на системата, защо се използва, в основата на логиката, важността и очакваните последици за съответния човек]

Колко дълго съхраняваме лични данни
Atelier на Merve не съхранява вашите лични данни по-дълго, отколкото е строго необходимо за постигане целите, за които се събират вашите данни. Използваме следните периоди на запазване за следните (категории) лични данни: (Категория) лични данни> Период на запазване> Персонализиране на причината>

Период на задържане> Адрес на причината> Период на задържане> Причина Enzovoort> Период на задържане> Причина

Споделяне на лични данни с трети страни
Atelier на Merve не продава вашата информация на трети страни и ще я предоставя само ако това е необходимо за изпълнение на нашето споразумение с вас или за спазване на правно задължение. Сключваме споразумение за обработка с компании, които обработват вашите данни от наше име, за да осигурят същото ниво на сигурност и конфиденциалност на вашите данни. Ателието на Merve остава отговорно за тези процеси.

„Бисквитки“ или подобни техники, които използваме
Atelier на Merve използва функционални, аналитични и проследяващи бисквитки. „Бисквитката“ е малък текстов файл, който се съхранява в браузъра на вашия компютър, таблет или смартфон при първо посещение на този уебсайт. Atelier на Merve използва бисквитки с чисто техническа функционалност. Те гарантират, че уебсайтът работи правилно и например, да се запомнят предпочитаните от вас настройки. Тези бисквитки също се използват за правилното функциониране на уебсайта и за оптимизирането му. В допълнение, ние поставяме бисквитки, които проследяват вашето сърфинг поведение, за да можем да предлагаме персонализирано съдържание и реклами. При първото ви посещение на нашия уебсайт вече ви информирахме за тези бисквитки и поискахме разрешението ви да ги поставите. Можете да се откажете от бисквитките, като зададете вашия интернет браузър, така че вече да не съхранява бисквитките. Освен това можете да изтриете цялата информация, която преди това е била запазена чрез настройките на вашия браузър. Вижте за обяснение:

https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Преглеждайте, променяйте или изтривайте данни
Имате право да преглеждате, коригирате или изтривате личните си данни. Можете да направите това сами чрез личните настройки на вашия акаунт.

Освен това имате право да оттеглите съгласието си за обработка на данни или да възразите срещу обработването на личните ви данни от нашата компания и имате право на прехвърляне на данни. Това означава, че можете да изпратите искане до нас за изпращане на личните данни, които държим за вас, в компютърен файл до вас или друга организация, посочена от вас. Ако искате да се възползвате от правото си на възражение и / или правото на прехвърляне на данни или имате други въпроси / коментари относно обработката на данни, моля изпратете посочено искане на , За да сме сигурни, че искането за проверка е направено от вас, ние молим да изпратите копие от вашето доказателство за самоличност със заявката. Направете в това копие паспортната си снимка, MRZ (машинно четена зона, лентата с номера в долната част на паспорта), номера на паспорта и номера на социалното осигуряване (BSN) в черен цвят. Това е за защита на вашата поверителност. Atelier на Merve ще отговори на вашата заявка възможно най-бързо, но при всички случаи в рамките на четири седмици. Atelier на Merve също иска да отбележи, че имате възможност да подадете жалба до националния орган за защита на данните, нидерландския орган за защита на данните. Това е възможно чрез следната връзка:

https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Как защитаваме личните данни
Merteli's Atelier взима сериозно защитата на вашите данни и предприема подходящи мерки за предотвратяване на злоупотреба, загуба, неоторизиран достъп и нежелани

разкриване и неразрешено изменение. Ако смятате, че вашите данни не са защитени правилно или има индикации за това

злоупотреба, моля свържете се с нашите клиенти или чрез